Antena Meniu Search
x

Ceea ce poate părea o răceală, în această perioadă, poate ascunde o alergie. Cum putem face diferenţa

Vremea frumoasă are şi efecte mai puţin plăcute! Odată cu ea au apărut şi alergiile, iar cei care au senzaţia că îi încearcă o răceală sunt invitaţi la medic.

Vezi și

Vremea frumoasă are şi efecte mai puţin plăcute! Odată cu ea au apărut şi alergiile, iar cei care au senzaţia că îi încearcă o răceală sunt invitaţi la medic. Un test alergologic i-ar putea scăpa de probleme mai grave.

Odată cu trezirea la viaţă a naturii, oamenii e bucură de frumuseţea primăverii. Pentru unii, însă, florile frumos colorate şi pomii înfloriti pot deveni un real pericol. Asta pentru că polenul acestor flori le pot cauza alergii cu adevărat inconfortabile. 

Aceasta este a patra primăvară în care Maria nu se mai poate bucura din plin de plimbările în parc. Are nevoie de medicamente şi ca să poată rezista la şcoală.

Aproape 10 la sută din populaţie suferă de alergii sezoniere. Copiii sunt cei mai afectaţi. 

Pe acelaşi subiect

Testul este decontat de Casa de Asigurări de Sănătate şi se poate face la orice spital de copii sau de boli infecţioase. 

Dacă, la primele neplăceri, nu mergem la medic, situaţia se poate complica. O alergie trebuie ţinută sub control întreg sezonul.

Medicii le recomandă celor sensibili la polen să evite plimbările în parcuri, mai ales pe timpul zilei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Ceea ce poate părea o răceală, în această perioadă, poate ascunde o alergie. Cum putem face diferenţa