Antena Meniu Search
x

Video Cel mai cumpărat cadou de sărbători. Topul darurilor preferate de români de Crăciun

Căutarea cadourilor se dovedeşte cea mai grea misiune a acestor zile. Trebuie să ţinem cont de gusturile şi dorinţele celor pentru care luăm daruri, dar şi de bugetul nostru. Aşa s-a ajuns să se facă topuri cu cadouri inspirate şi mai puţin inspirate.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 21.12.2023, 21:58

Vezi și

Luna cadourilor rămâne clar una a provocarilor. Nu toţi primim de la Moş Crăciun chiar ce am visat. 

Femeie: Nu îmi place să mi se dea produse de bucătărie pentru că la mine face mâncare mai mult soţul. 

Cum nu toată lumea planifică din timp ce să ia, de multe ori alegem ceva ce nu se ridică la nivelul aşteptărilor. 

Printre cele mai neinspirate cadouri de Crăciun, cărţile de dezvoltare personală şi cănile

Pe acelaşi subiect

Clara Mihociu - reporter Observator: La capitolul cadouri neinspirate, topurile nu s-au schimbat şi vedem că oamenilor nu le place să găsească sub bradul de Crăciun cărţi pentru dezvoltare personală şi culmea, nici unul dintre cele mai populare cadouri de Crăciun - cănile cu tematică nu sunt tocmai favorite.   

Fată: Cănile alea care vin de obicei de Crăciun, cu linguriţă, de la muncă chiar, la un secret Santa, foarte odioasă, dar o am şi acum. 

Pe lista celor mai neinspirate cadouri se numără și brelocurile sau ramele care nu au fotografii. 

Ciprian Iftimoaiei, sociolog: Produsele alimentare, dulciurile sunt la mare căutare. Oamenii au devenit şi mai comozi, ei caută lucruri gata făcute, fără să se mai preocupe ce aleg. 

Ce daruri preferă să cumpere românii de sărbători

Există însă şi un top cu lucruri ce merg la sigur. Dacă e să ne luăm după ce se caută pe net,  pe primul loc sunt seturile cadou, urmate de jocurile de societate. 

Clara Mihociu - reporter Observator: Pe locul trei în rândul căutărilor online făcute de români pentru cadourile de Crăciun sunt pijamalele, dacă sunt sau nu un cadou inspirat rămâne la latitudinea celui care le primeşte. Cert este că în magazine găsim o varietate mare de produse de acest gen pentru toate vârstele, toate gusturile şi toate buzunarele. 

Specialiştii ne îndeamnă la cumpătare şi spun că gesturile mici sunt importante. Iar sărbătorile de iarnă sunt mai degrabă despre timp petrecut în familie și mai puțin despre ce primim sau oferim în dar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Cel mai cumpărat cadou de sărbători. Topul darurilor preferate de români de Crăciun