Antena Meniu Search
x

Cele doua femei diagnosticate cu gripa porcina si carora li s-au montat plamani artificiali au fost externate

Ce nu garanteaza medicii, salveaza Dumnezeu! Desi au pierdut sarcinile, cele doua femei diagnosticate acum o luna cu gripa porcina si carora li s-au montat plamani artificiali, au fost externate.

Vezi și

Nu-si pot tine in brate copilasii, dar isi imbratiseaza, strans, sotii. Au infruntat amandoua aceeasi suferinta, in acelasi salon. Si au invins.

“Am reusit sa trec peste cu bine. Astazi voi merge acasa”, spune Adriana Odroiu, una dintre paciente. Iar asta o face sa lacrimeze de fericire. Dupa atata amar de vreme de stat intr-un salon de spital, promite ca va avea mai multa grija de sanatatea ei.

A contactat boala in timp ce era insarcinata. Medicii i-au facut cezariana de urgenta, dar din nefericire, bebelusul a murit. Colega de salon, din Cluj a impartit aceeasi suferinta. Si ea a pierdut sarcina din cauza gripei porcine. Femeile au impartit insa mai mult decat salonul. Au fost salvate amandoua de plamanul artificial.

 “Acum destul de bine ma simt. Mai am de tras. Nu sunt total refacuta. Amintirile mele sunt de acum doua saptamani doar, inainte nu stiu ce-a fost”, spune cealalta pacienta.

La bine, dar mai ales la greu, sotii au fost non-stop langa ele. “Ieri am facut o luna de stat aici, de sprijinit sotia si toate cele. Ea n-o sa-si aminteasca, din fericire. Trebuie sa gasim taria in noi, sa trecem mai departe!”, spune Mihai, unul dintre soti.

 “A fost greu, foarte greu! Cuvintele sunt cam de prisos”, spune si Vasile, celalalt sot.Cu totii le multumesc, acum, medicilor. Si lui Dumnezeu.

 Ne bucuram foarte mult. E o zi speciala si pentru noi. Sunt salvate dupa o suferinta atat de grava, care in mod evident, le-a pus viata in pericol. Plamanul artificial si-a dovedit utilitatea extraordinara!”, a declarat doctor Dorel Sandesc, Spitalul Judetean Timisoara.

Iar asta ii face si pe alti medici sa-si doreasca aparatura minune, cea care tocmai a salvat doua vieti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Cele doua femei diagnosticate cu gripa porcina si carora li s-au montat plamani artificiali au fost externate