Antena Meniu Search
x

Video Cheesecake în loc de cozonac pe masa festivă de Revelion

În timp ce mulți români nu renunță la cozonac sau la prăjiturile tradiționale de pe masa de Revelion, la Timișoara mulți au optat pentru un…cheesecake, prăjitura cu brânză iubită în toată lumea. I-au convins rețetele speciale ale unei tinere din orașul de pe Bega.

de Oana Matache

la 04.01.2021, 21:53

Vezi și

Cheesecake la masa de Revelion

Aromele inedite pe care le foloseşte - precum lavanda, macha sau trandafirii, i-au adus sute de comenzi.

"Blatul este facut din matcha, jos partea alba e crema cu aroma de soc, iar deasupra avem mousse de zmeura"

Dariana Popescu a găsit rețeta succesului în bucătărie. În micul local pe care îl deține în Timişoara, experimentează noi arome care transformă fiecare cheesecake într-o delicatesă. 

"În topul clienţilor urmează o combinatie foarte ravnita in perioada sarbatorilor, care are cheesecake de ciocolata si cu portocale deasupra. Şi al doilea cel mai cerut tort din acest sezon este gingerbread cake"

Comenzi serioase pentru Revelion

De Revelion, comenzile nu s-au lăsat așteptate. Pe lângă platourile cu aperitive, prăjiturile au fost la mare căutare. Dar şi torturile..

"Pentru revelionul acesta probabil că un diplomat un diplomat si un cheesecake cu mousse de ciocolată. Mi-au plăcut foarte mult, mi s-au părut grozave"

Dariana Popescu, proprietar restaurant: "Ne-am dorit foarte mult să iesim puţin in evidență, cu atât mai mult cu cât suntem un diner american. Si ce este mai bine cunoscut în America decat cheesecake-ul si plăcintele americane? Sezonul acesta, cele mai apreciate sortimente au fost cele de combinatie, care au ciocolata si inca ceva pe langă : cicolocata si portocale, ciocolata si visine, ciocolata si zmeura, am avut combintatie de ciocolata si trandafiri cu zmeura sau ciocolata cu bublegum."

Iulia Pop, reporter Observator: "Partea buna la astfel de filmari este ca, in timp ce colegul meu lucrează, eu pot testa fiecare produs despre care am vorbit, chiar cheesecakeul cicolata şi portocale este absolut fabulos"

Un astfel de cheesecake costă între 100 şi 150 de lei, în funcţie de greutate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Cheesecake în loc de cozonac pe masa festivă de Revelion