Antena Meniu Search
x

Video Chef Cătălin Scărlătescu, discurs emoţionant în finala Chefi la cuțite. Filmările pentru noul sezon au început deja

Peste două milioane de români au stat cu sufletul la gură să afle cine este câştigătorul Chefi la cuţite. Sezonul opt a fost cel mai bun dintre toate de până acum, au spus-o cei 11 bucătari de top din România, invitaţi să jurizeze platourile din Finală. Iar Chef Cătălin Scărlătescu a trăit de pe margine toate momentele. La intensitate maximă, deşi, pentru prima dată, nu a avut niciun concurent în Finală. A stârnit însă ropote de aplauze cu discursul lui, înainte de anunţarea câştigătorului. Ce nu ştiţi este că a emoţionat toată echipa din platou.

de Redactia Observator

la 18.12.2020, 15:58

Vezi și
  • Cătălin Scărlătescu a ţinut un discurs emoţionat în finala Chefi la cuţite
  • Ionuț Belei este marele câștigător al sezonului 8

După o finală explozivă la Chefi la cuţite, Cătălin Scărlătescu a început pregătirile pentru produsele specifice sărbătorilor de iarnă. Acesta are şi un secret pentru ca preparatele să iasă foarte bune. 

Cătălin Scărlătescu, chef şi jurat Chefi la cuţite: În perioada sărbătorilor nu faci altceva decât de sărbători, cu porc. Piftie, sarmale, caltaboş, adică tot ce se face de Crăciun. Bineînţeles şi cozonaci. Dacă ambii colegi ai mei, Bontea şi Dumitrescu, pun suflet, eu pun sare şi piper. La cozonaci pun zahăr. Singura chestie pe care pot să o împărtăşesc este că le fac cu drag. În momentul în care nu îţi place ce faci, mai bine dă-te la o parte. În momentul în care găteşti, fii acolo, fii prezent şi încearcă foarte mult să îţi doreşti să îţi iasă lucrul ala şi o să îţi iasă. 

Acesta susţine cu mândrie că găteşte şi gustă de când se ştie. 

Cătălin Scărlătescu, chef şi jurat Chefi la cuţite: Prin natura meseriei mele sunt obligat şi chiar plătit să mănânc toate nebuniile de pe planetă. Bucătar fiin trebuie să guşti, iar eu fiind bucătar de când m-am născut am gustat de când m-am născut. 

Finală plină de emoţie

Ionuț Belei este marele câștigător al sezonului 8 Chefi la cuțite. În Marea Finală, Cătălin Scărlătescu a ţinut un discurs care i-a emoţionat pe toţi. 

Cătălin Scărlătescu, chef şi jurat Chefi la cuţite: Eu nu îmi aduc aminte de momentul ăla propriu-zis, îmi amintesc că a sărit Dumitrescu pe mine, au apludat colegii în platou. A fost o chestie aşa spontană. Nu câştigăm noi nimic. Concurenţii sunt cei care câştigă. Bontea se laudă el: Eu câştig! Ce ai câştigat tu? Bun, să câştige Bontea. Echipa asta e legată de zece ani. Nu ai cum să faci show-ul fără cei care ne filmează, fără producători. Este o muncă de echipă, este o chestie strânsă. Ne ştim de foarte mulţi ani şi cred că am ajuns la maturitatea necesară. Am avut un sezon fabulos. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Chef Cătălin Scărlătescu, discurs emoţionant în finala Chefi la cuțite. Filmările pentru noul sezon au început deja