Antena Meniu Search
x

Chef cu manele spart de polițiști. Adi Minune şi Tzancă Uraganul, amendaţi după ce au cântat la o petrecere. VIDEO

Au făcut-o de minune! Cântăreţii de manele, Adrian Minune şi Tzancă Uraganul, au fost amendaţi după ce au cântat la o petrecere ilegală, în Bucureşti. În toată ţara, poliţiştii au descins la cununii, botezuri şi zile onomastice şi au dat amenzi usturătoare.

de Redactia Observator

la 01.11.2020, 21:36

Vezi și
  • Adrian Minune şi Tzancă Uraganul au primit fiecare o amendă de 3.500 de lei
  • În Capitală, mai multe petreceri au fost sparte de sosirea poliției

Cântăreţii de manele nu dau doi bani pe reguli. Aseară, poliţiştii au spart un chef într-un penthouse din Sectorul 6, unde cântau Adrian Minune şi Tzancă Uraganul. Distracţia ilegală i-a costat pe fiecare în parte câte 3.500 de lei amendă. Tzancă Uraganul s-a şi lăudat apoi pe Facebook cu o poză alături de poliţişti, iar la descriere a scris: "noaptea, golanii".

Ciprian Romanescu, Poliţia Capitalei: La acest eveniment, polițiștii au indentificat 11 persoane care au fost sancţionate. Amenzile au fost în valoare totală de 38.500 lei.

Tzancă Uraganul nu este la prima întâlnire nedorită cu poliția. Acum câteva zile, a cântat la un majorat în Comănești, Bacău, iar acum două luni, a mers la o petrecere cu sute de tineri, într-un club din Iaşi. Artistul i-a instigat pe oameni să ignore virusul şi să vină cât mai aproape de el.

''Îmi cer scuze conducerii. Fanii mei trebuie să stea lângă mine. Cum ei mă iubesc pe mine, şi eu îi iubesc pe ei'', a spus atunci artistul. 

Au fost razii pe bandă rulantă, la petreceri, în Capitală. Într-un restaurant din Sectorul 3, 73 de oameni se distrau la un botez la care a apărut şi poliţia.

La fel şi într-un pub din Sectorul 5, unde avea loc un eveniment privat cu 32 de persoane.

Virusul nu i-a speriat nici pe niște tineri care au petrecut Halloween-ul într-un service auto din comuna Petreşti, judeţul Dâmboviţa. Distracţia i-a costat însă scump. Poliţiştii au dat amenzi de 30.000 de lei.

Petrecerile la curte sunt însă mai greu de oprit. În Curtea de Argeş, o onomastică a fost sărbătorită cu hore şi lăutari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Chef cu manele spart de polițiști. Adi Minune şi Tzancă Uraganul, amendaţi după ce au cântat la o petrecere. VIDEO