Antena Meniu Search
x

Chipul sfânt din cimentul de pe prispă

Apariţie controversată în curtea unui gospodar din Galaţi. În cimentul proaspăt turnat pe prispa casei i s-a arătat, spune omul, chipul Maicii Domnului.

Vezi și

Apariţie controversată în curtea unui gospodar din Galaţi. În cimentul proaspăt turnat pe prispa casei i s-a arătat, spune omul, chipul Maicii Domnului.

Vecinii îi ţin isonul. Ba mai mult, au transformat curtea omului în loc de pelerinaj. Proprietarul casei e convins că ceea ce s-a întâmplat este un semn divin. Mai ales că, spune el, înainte să apară imaginea, a avut un vis. prevestitor.

Domnul Ionel tremură de fiecare dată când vorbeşte despre minunea de la el din curte. De emoţie şi. de mândrie. Tot satul vuieşte de imaginea sfântului.

Bărbatului nici nu i-a venit să creadă atunci când a descoperit bucata de ciment. Şi-a sunat imediat soţia ca să-i povestească. Dar femeia l-a luat la rost în primă fază.

Şi nu numai el. Prin curtea domnului Ionel s-au perindat de atunci zeci de vecini. Care mai de care mai curioşi. Unii l-ar fi văzut acolo pe Însuşi Domnul Iisus Hristos.

Ca să fie sigur că cimentul nu va fi stricat nici de ploi şi nici de vânt, bărbatul l-a acoperit cu o bucată de sticlă. A aşezat acolo şi o lumânare. Şi l-a adus şi pe preotul din sat ca să vadă minunea.

Domnul Ionel spune că imaginea a apărut la scurt timp după ce a avut un vis. mai puţin obişnuit.

Bărbatul vrea acum să facă şi o troiţă la poartă. Ca toată lumea care trece prin Odaia Manolache să afle de minunea de la el din curte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Chipul sfânt din cimentul de pe prispă