Antena Meniu Search
x

Video Coadă uriașă la Delfinariul din Constanța. Cum spectacolul a fost creat special de Ziua Copilului, cei mici au fost în extaz

Vremea urâtă de pe Litoral le-a stricat planurile turiştilor de la malul mării. Aşa că oamenii s-au reorientat rapid. N-au fost cozi la şaormerii, pe plajă, ci la Delfinariu.

de Redactia Observator

la 02.06.2021, 08:40

Vezi și

Salturile delfinilor şi energia lor i-au cucerit pe cei mici, care au cântat, au dansat și i-au aplaudat minute-n șir, la spectacolul oferit în bazinul acoperit.  

Distracţie pentru cei mici de Ziua Copilului

De obicei, în zilele ploioase este zarvă mare la Delfinariu. Ieri, că a fost şi Ziua Copilului, a fost stabilit recordul de spectatori pe 2021. A fost un spectacol special, desfăşurat cu casa închisă.

''E prima oară când vii la Delfinariu?  

Pe acelaşi subiect

Da

Îți plac delfinii?

Chiar dacă este prima oară, mi-au plăcut și atunci când i-am văzut la televizor.''

''Ce-ți place cel mai mult? 

Când sar delfinii. 

Altceva? 

Când le dau pești antrenorii.''

Au fost mai mulți copii că niciodată, pentru că Delfinariul din Constanța a oferit gratis sute de bilete celor mici. 

Adrian Bâlbă, directorul Delfinariului: Am avut pentru1 iunie un concurs pe care l-au câștigat 100 și ceva de copii, aproape 200 de copii ce au beneficiat de acces gratuit la oricare din cele 4 reprezentații ale noastre.

Într-o zi normală, la Delfinariu sunt doar 3 reprezentații, iar biletul costă 60 de lei pentru adulți și 15 lei pentru copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Coadă uriașă la Delfinariul din Constanța. Cum spectacolul a fost creat special de Ziua Copilului, cei mici au fost în extaz