Antena Meniu Search
x

Observator pentru #Colectiv. POVESTEA "ascunsă" de dragoste a doi tineri a luat sfârşit în Colectiv. Cele două mame îndoliate au devenit o familie

Timpul trece, Colectiv se uită, dar părinții celor 64 de copii se luptă să trăiască mutilați sufletește în fiecare secundă. ”Să nu-i uităm!”, este mesajul unei mame care și-a pierdut fiul.

Vezi și

Timpul trece, Colectiv se uită, dar părinții celor 64 de copii se luptă să trăiască mutilați sufletește în fiecare secundă. ”Să nu-i uităm!”, este mesajul unei mame care și-a pierdut fiul.

Alex avea 26 de ani şi a murit la o săptămână după incendiu, la fel ca şi fata frumoasă pe care o iubea, Ioana. O elevă eminentă, pe care propriul părinte, medic, a privit-o cum se stinge, fără să o poată ajuta.

Abia după moartea celor doi, mamele lor au aflat despre legătura copiilor şi asta le-a apropiat. Îşi spun cuscre, au devenit o familie, iar asta le-a ajutat să supravieţuiască.

După incendiu, familiile celor doi au aflat că Alex şi Ioana formau un cuplu, după ce au găsit bonuri pe care le primeseră de la garderobă: 101 şi 103.

"Nu mi-am dat seama la început că era vorba despre o poveste de dragoste", spune, Elena Matei, mama lui Alex.

Ioana era o elevă eminentă, care locuia în Mizil şi care se pregătea să intre la Facultatea de Arhitectură. În seara tragediei, i-a cerut voie mamei să meargă la concertul trupei Goodbye to Gravity.

"Am condus-o la gară. A lăsat trei trenuri să plece şi l-a luat pe al patrulea, la 17.58. Am vorbit ultima dată cu ea la 21.38. S-a simţit bine acolo, am văzut fotografii. Era cu Alex, care tot îi şuşotea ceva la ureche ", povesteşte îndurerată mama Ioanei, Ruxandra Geambaşu.

Alexandru Matei (26 de ani) era fondatorul unui grup de iubitori de jocuri video. 

"Ioana intrase în grupul lor ca şi gameriţă. Au avut o poveste de dragoste foarte deosebită. După ce am aflat de povestea lor, am simţit că în acea seară au evadat împreună, să fie ei singuri acolo", mai spune mama lui Alex.

Alex a suferit arsuri pe 30 la sută din suprafaţa corpului şi a decedat pe 7 noiembrie, în timp ce Ioana, protejată probabil de Alex, a suferit arsuri doar pe 1 la sută din suprafaţa corpului, dar s-a stins şi ea la o săptămână după Alex.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Observator pentru #Colectiv. POVESTEA "ascunsă" de dragoste a doi tineri a luat sfârşit în Colectiv. Cele două mame îndoliate au devenit o familie