Antena Meniu Search
x

Competiţie de airsoft în judeţul Botoşani

Peste 200 de oameni au înnoptat în cazemate, într-o pădure din judeţul Botoşani. Cu toţii s-au angajat în „Lupta pentru Codri de Aramă".

Vezi și

 Peste 200 de oameni au înnoptat în cazemate, într-o pădure din judeţul Botoşani. Cu toţii s-au angajat în „Lupta pentru Codri de Aramă", una dintre cele mai importante competiţii de airsoft din ţară.

Un cântec militar le dă sezaţia că sunt soldaţi în toată regula celor peste 200 de participanţi. În scurt timp, batalioanele împânzesc o porţiune mare de pădure. Startul luptei se dă printre copaci.

Fiecare jucător încearcă să-şi elimine adversarii. Ca să obţină rezultate bune, cei mai mulţi s-au bazat pe diferite tipuri de arme, care le imită pe cele reale. Ambele tabere s-au retras la bazele lor după primele confruntări, unde şi-au făcut planul de atac pentru a doua zi.

Chiar dacă vremea nu a fost tocmai plăcută, pasionaţii de airsoft au dormit în pădure. Iar printre bărbaţii care purtau echipamente militare şi-au făcut loc şi reprezentante ale sexului frumos.

Cine işi doreşte să participe la un astfel de concurs trebuie să se gândescă serios la investiţii. Lupta se va încheia abia astăzi. În continuare, toţi participanţii vor fi invitaţi la un concert.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Competiţie de airsoft în judeţul Botoşani