Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Copiii născuţi de Crăciun, cele mai frumoase "cadouri" de la Maternitatea Iaşi

Crăciunul a sosit cu cel mai de preţ dar pentru mai multe familii din România! Tinerii care au devenit părinţi în zi de sărbătoare spun că se simt binecuvântaţi.

de Redactia Observator

la 25.12.2018 , 21:11

Crăciunul a sosit cu cel mai de preţ dar pentru mai multe familii din România! Tinerii care au devenit părinţi în zi de sărbătoare spun că se simt binecuvântaţi.

"Un Crăciun mai frumos nici că se putea!", este emoţia din ochii mamei, într-unul dintre cele mai importante momente din viaţa ei. Alexandra are 20 de ani şi a adus pe lume un băieţel. Eduard Nicolas s-a născut chiar în noaptea de Crăciun, la maternitatea din Iaşi. Are trei kilograme 100 şi a primit nota 10. Pentru tânăra mamă este al doilea copil. Mai are acasă o fetiţă de doi ani. 

Mai repede pe lume s-a grăbit să vină şi bebeluşul Elenei. O fetiţă de trei kilograme, care s-a născut natural. 

Vezi și

Elena Gheorghe, mamă: La vârsta mea, că am născut acum, la 36 de ani, nu mai pot să descriu în cuvinte, pentru că e mult mai greu. Mai am acasă patru. Suntem bucuroşi acum şi... ne-au trecut toate!

Mariana Bolota, moaşă Maternitatea Cuza Voda Iaşi: Noaptea trecută a fost o noapte mai specială. La materniatatea Cuza Vodă s-au născut trei copilaşi pe naştere naturală şi o cezariană. Bebeluşii sunt sănătoşi şi sunt supravegheaţi.

Chiar dacă abia au apărut pe lume, Moş Crăciun nu a uitat de ei. A trimis daruri, prin ajutoarele lui. Pompierii ieşeni au împărţit cadourile.

Despre copiii născuţi în zilele de mare sărbătoare se spune că vor avea noroc şi că toată viaţa vor fi păziţi de rele. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » Copiii născuţi de Crăciun, cele mai frumoase "cadouri" de la Maternitatea Iaşi