Copiii și legumele, bătălia părinților. O modalitate de a-i convinge pe cei mici să mănânce sănătos
Spanacul, leurda, urzicile, ridichile, ceapa verde ar trebui să se regăsească şi în meniul zilnic al copiilor, mai ales în perioada asta. Iar asta se transformă într-un fel de rebus pentru părinţi, pentru că cei mici preferă oricând o ciocolată.
Spanacul, leurda, urzicile, ridichile, ceapa verde ar trebui să se regăsească şi în meniul zilnic al copiilor, mai ales în perioada asta. Iar asta se transformă într-un fel de rebus pentru părinţi, pentru că cei mici preferă oricând o ciocolată. Şi e atât de mare frământarea părinţilor legată de subiect încât ne-am gândit să îl abordăm şi noi.
Ridichile previn gripa si infectiile respiratorii, trateaza afectiunile stomacului.
Spanacul contine vitaminele A, B2, B6, C, E si K, saruri minerale precum calciu, magneziu, zinc, fosfor, potasiu si sodiu, clorofila, beta-caroten si luteina.
E important sa învăţăm copiii de mici să mănânce legume prin puterea exemplului. Astfel, mâncând împreună preparate sănătoase, cei mici vor înţelege că acestea sunt cele mai bune pentru ei.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰