Antena Meniu Search
x

Un copil de șapte ani din Tulcea a fost găsit mort în cuva maşinii de spălat

Un copil de șapte ani din Tulcea a fost găsit mort în cuva maşinii de spălat. Băieţelul era acasă cu familia în momentul în care a avut loc nenorocirea. Cu toate acestea, nimeni nu l-ar fi căutat timp de aproximativ două ore, iar la sosirea ambulanţei, medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

de Redactia Observator

la 13.08.2020, 14:36

Vezi și
  • Băiatul ar fi murit dintr-o joacă
  • Părinții erau afară când s-a produs tragedia

Nimeni nu ştie în acest moment de ce a intrat băieţelul de 7 ani în maşina de spălat. Era în casă împreună cu sora lui cu câţiva ani mai mică şi, probabil, se jucau în momentul în care fetiţa ar fi blocat, fără să vrea, uşa aparatului electrocasnic.

Marinov Gabriel-Teodosie, director general DGASPC Tulcea: Probabil din joacă, sora a închis hubloul maşinii de spălat. Părinţii se aflau afară în curte şi, din păcate, aşa s-a întamplat nenorocirea.

Părinţii şi-au dat seama ce s-a întâmplat abia după două ore. Erau în curte în momentul tragediei.

Marinov Gabriel-Teodosie, director general DGASPC Tulcea: Momentul este foarte delicat pentru familie şi foarte greu de intervenit eficient în momentul acesta.

Cazul este acum în atenţia poliţiştilor.

Samoschi Amalia, agent principal de poliție: În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă  şi s-a dispus efectuarea unei necropsii medico-legale.

Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un copil de șapte ani din Tulcea a fost găsit mort în cuva maşinii de spălat