Antena Meniu Search
x

Corbu, cea mai aerisită plajă de pe litoral. Liniştea si izolarea sunt cele mai râvnite distracţii

Pandemia ne-a impus să păstrăm distanța chiar și la plajă. Ușor de zis, greu de făcut! Cel puțin așa stau lucrurile în cele mai multe stațiuni de pe litoral.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 17.08.2020, 10:57

Vezi și
  • Singura cale de acces în zonă este cu mașina.
  • Avem de mers aproximativ 20 de kilometri din centrul stațiunii Mamaia.

Sunt însă și excepții, iar plaja sălbatică din Corbu este una dintre ele. Aici liniştea si izolarea sunt cele mai râvnite distracţii, indiferent dacă este pandemie sau nu.

Aici, în loc de un metru și jumătate, turiștii păstrează distanțe de zeci de metri între ei. Pe Cosmina, actriță la Teatrul Excelsior din București, liniștea plajei inclusă în rezervația Delta Dunării a cucerit-o de la prima plimbare.

Cosmina Dobrotă, actriţă: Îmi place că nu mulţi aleg să vină aici, în primul rând, în Corbu.  Dacă mi-aş fi dorit discotecă, m-aş fi dus în Vama Veche la discoteca extinsă, cum îi spun eu.

Singura cale de acces în zonă este cu mașina. Pentru a ajunge aici, avem de mers aproximativ 20 de kilometri din centrul stațiunii Mamaia.

Cum în zonă nu sunt foarte multe opţiuni de cazare, rulotele și corturile au devenit extrem de populare în randul turiștilor. Ei nu pot intra însă cu ele pe plajă ci au la dispoziţie un spaţiu special de unde pot admira de la înălţime întreg peisajul.

Turiștii spun că este destinația perfectă pe timp de pandemie, mai ales dacă alegem să petrecem un weekend alături de familie.

Chiar dacă locul este izolat, efectele pandemiei nu au ocolit plaja Corbu. Cei mai afectați au fost patronii puținelor localuri din zonă.

Stelică Murariu, patron terasa: Într-adevăr, au fost mult mai puţini oameni decât altă dată, decât turiştii. Probabil că se gândesc de două ori, acum, înainte de a pleca la drum.

Este recomandat să ne facem din timp provizii dacă vrem să petrecem un sejur în zona Corbu.

Magazinele sunt puține și situate la distanță de plajă, așadar trebuie doar să fim puțin organizați pentru a ne petrece o vacanţă liniştită, departe de agitația din alte stațiuni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Corbu, cea mai aerisită plajă de pe litoral. Liniştea si izolarea sunt cele mai râvnite distracţii