Antena Meniu Search
x

Cozonac de Bucovina, la un click distanță. O tânără din Bucovina s-a gândit să facă o afacere din bucatele de sărbători

Cel mai renumit cozonac la noi este cel de Bucovina. Aşa se face că o tânără din Suceava s-a gândit să facă o afacere din asta

Vezi și

Când spui Crăciun, spui masă plină cu bucate delicioase, de pe care, bineînţeles că nu trebuie să lipsească şi cozonacul. Cel mai renumit la noi este cel de Bucovina. Aşa se face că o tânără din Suceava s-a gândit să facă o afacere din asta. Cu un singur click, vă puteţi aduce pe masa de sărbători faimoşii cozonaci delicioşi pregătiţi după cele mai vechi reţete şi 100% naturali!

Şi asta e doar una dintre reţete. În laboratorul din Vatra Dornei se munceşte de zor. Doar comenzile on-line pentru cei mai delicioşi cozonaci sunt onorate.

Cozonacii sunt nelipisiţi de pe masa de sărbători, iar cel de Bucovina e renumit peste tot în ţară. Aşa i.a venit ideea Cătălinei.

Cătălina Biholari, proprietarul afacerii: "Aceste gusturi din Bucovina sunt foarte iubite în ţară, iar în perioada sărbătorilor, sigur cozonacii din Bucovina sunt foarte căutaţi. Şi din experienţa anilor trecuţi, având foarte mulţi prieteni în Bucureşti, tot timpul ne spuneau aduceţi-ne şi nouă nişte cozonaci pentru sărbători."

Astfel, printr-o aplicaţie sau  direct de pe reţelele de socializare, pofticioşii pot aduce pe masa de Crăciun cozonacul din Bucovina pregătit după reţete autentice şi ingrediente naturale.

Odată scoşi din cuptor, cozonacii rumeni sunt ambalaţi şi pregătiţi de livrare. 

Direct din inima Bucovinei, din Vatra Dornei, ajung la Bucureşti două sortimente de cozonac, cozonacul după o reţetă foarte veche, umplut doar cu nucă şi frăgezit cu untură. Iar pentru masa de sărbătoare, marele cozonac bucovinean, umplut cu stafide şi rahat.

Comenzile sunt deja cu sutele. Majoritatea clienţilor vor ca bunătăţile să fie livrate în jurul datei de 22 decembrie. Aşa că, mai aveţi timp să vă înscriţi pe listă pentru cozonacul din nordul Moldovei. Totul cu un singur click.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Cozonac de Bucovina, la un click distanță. O tânără din Bucovina s-a gândit să facă o afacere din bucatele de sărbători