Cristian, un tânăr afacerist din Târgu Cărbunești, a murit nevinovat în accidentul de la Bengești

De Ana Maria Ghiarasim.
Publicat: 21.11.2020, 19:04.
Actualizat: 21.11.2020, 19:05

Șoferul ucis în accidentul înfiorător de Bengești-Ciocadia avea 35 de ani și deținea mai multe farmacii și o discotecă în Gorj. Cristian a murit nevinovat, zdrobit în propria mașină de șoferul unui BMW care a intrat într-o depășire inconștientă pe linia dublă continuă.

Cristian, un tânăr afacerist din Târgu Cărbunești, a murit nevinovat în accidentul de la Bengești

Cristian, un tânăr afacerist din Târgu Cărbunești, a murit nevinovat în accidentul de la Bengești

Facebook/ ISU Gorj

Martorii tragediei au asistat la o scenă de coșmar. Bucăți din cele două mașini s-au împrăștiat pe șosea, iar martorii au privit neputincioși la victimele din mașini, până la sosirea echipajelor de salvare.

Șoferul vinovat de accident, un tânăr de 22 de ani din Târgu Jiu, a fost și el rănit și a murit la spital. De asemenea, o a treia persoană, o tânără de 19 ani, din comuna Scoarța, care se afla în BMW, a fost rănită și transportată de urgență la spitalul din Târgu Jiu.

La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare si un echipaj SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum si doua echipaje din cadrul SAJ Gorj.

Şoferul BMW-ului s-a jucat cu moartea de 2 ori

Polițiștii efectuează cercetari pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor in care s-a produs acest eveniment rutier tragic.

Potrivit unor martori la accident, șoferul din BMW ar fi încercat o altă depășire periculoasă, cu câțiva kilometri în urmă, impactul fiind atunci evitat în ultima clipă.

Traficul în zonă s-a desfășurat pe un singur fir timp de câteva zeci de minute.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator Diana Speretoiu.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.