Antena Meniu Search
x

Video Cum a ajuns TikTok să domine lumea rețelelor de socializare. Andra Gogan dezvăluie secretul popularității pe TikTok

Fenomenul TikTok pare de neoprit. A fost nu doar cea mai descărcată aplicație a anului dar a făcut mai mult trafic în 2021, chiar și decât Google. TikTok domină și lumea rețelelor de socializare în fața Facebook, Instagram sau Youtube.

de Redactia Observator

la 01.01.2022, 20:52

Vezi și

Pentru tânăra generație Tik tok e o rampă de lansare. Dacă ai fani aici, deja eşti celebru. La 22 de ani, Andra Gogan are peste nouă milioane de urmăritori pe aplicație. Coregrafii, scenete, muzică, totul strânge rapid milioane de vizualizări. Este cel mai de succes influencer român.

Andra Gogan, cea mai urmărită româncă de pe TikToK

Andra Gogan, tiktoker: ”Acum 5 ani am început să postez pe TikTok şi am fost foarte constantă, am postat mereu lucruri frumoase, am fost mereu fericită. Am crescut cu vreo 3 milioane de abonaţi în ultimele două luni, pentru că am avut un TikTok viral de 60 şi ceva de milioane de vizualizări şi a ajuns la toată lumea”.

Aplicația popularizează videouri scurte, sub 1 minut, pe care apoi le promovează pe baza unui algoritm bazat pe recomandări. Şi oricine poate deveni creator de conținut. 

Pe acelaşi subiect

Chiar această libertate l-a transformat într-unul dintre cei mai puternici actori de pe piața platformelor sociale și a servit chiar ca sursă de inspirație pentru alte platforme precum Instagram Reels, Youtube shorts și o copie a TikTok de origine americană numită Triller. 

TikTok este cea mai de succes aplicație din 2021

În România, aplicația avea aproape cinci milioane şi jumătate de utilizatori anul trecut în decembrie și continuă să crească. La nivel global, în septembrie, TikTok avea peste un miliard de utilizatori activi.

Andra Gogan, tiktoker: ”Fac ceea ce îmi place, iar când faci ceea ce îţi place totul merge bine. Scopul meu nu sunt banii, scopul meu este să fac lumea fericită şi să le dau content frumos pe care să îl savureze”.

TikTok există în cel puțin 155 de țări și 75 de limbi diferite. Este cea mai de succes aplicație din 2021. În anul precedent era doar pe locul opt ca trafic pe internet, într-un top dominat de Google.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Cum a ajuns TikTok să domine lumea rețelelor de socializare. Andra Gogan dezvăluie secretul popularității pe TikTok