Antena Meniu Search
x

Cum poți cumpăra o mașină cu toată încrederea

Achiziționarea unei mașini este un lucru important, cu beneficii sau consecințe imediate, fapt pentru care trebuie să capeți încredere înainte, atât în vânzător, cât și în mașină. Este vânzătorul de încredere?

de Redactia Observator

la 08.05.2019, 14:17

Achiziționarea unei mașini este un lucru important, cu beneficii sau consecințe imediate, fapt pentru care trebuie să capeți încredere înainte, atât în vânzător, cât și în mașină. Este vânzătorul de încredere? Este conformă mașina pe care ai pus ochii cu ceea ce scrie în anunț despre ea? Sunt întrebări binevenite, iar răspunsurile la ele referitoare la mașină sunt regăsite toate dacă cauți review auto online.

Citește review-uri de la cei care au condus mașina deja

Cei care conduc sau au condus modelul auto de interes pentru tine sunt îndreptățiți cel mai mult să îi evalueze performanțele, comparând specificațiile declarate de producător sau de vânzător cu realitatea din teren. Cine altcineva decât cel care cunoaște mașina să o evalueze, să completeze un review și să răspundă la întrebările curioșilor?

Spațiul unde se poate exprima persoana care a condus ceea ce vrei tu să conduci este optimizat pe dailydriven.ro în secțiunea Review-uri auto. Întrebările prezente aici coincid foarte mult cu cele pe care ți le pui tu în gând, iar răspunsurile sunt sincere și dezinteresate; sunt exact așa cum a reieșit din observațiile făcute conducând prin oraș, în afara orașului, iarna, vara etc. Sunt păreri și detalii edificatoare despre:

  • fiabilitate;

  • așteptări împlinite sau înșelate;

  • dorință de recomandare;

  • motive de cumpărare;

  • costuri de întreținere;

  • consum real;

  • comportament în situații de urgență etc.

Mai ales dacă te interesează o mașină la mâna a doua, trebuie să te intereseze și aspecte privind uzura ei, recondiționările prin care a trecut. Multe anunțuri auto par să înflorească părțile bune, care merg ca unse, și să le ascundă pe cele care cam scârțâie, dacă se poate spune astfel.

Iată de ce review-urile auto sunt atât de utile, de potrivite și de încredere! Bineînțeles, sunt și alte aspecte de asemenea importante, precum aspectul mașinii (oare se vede rugină pe undeva?), dotările sau prețul de vânzare. Nuanțele despre motor, despre cât de des ajungi la service cu mașina... toate acestea se comunică pe alte căi și de către alte persoane, mai puțin de proprietarul actual al mașinii.

Află fix ce te interesează și capătă încrederea de a cumpăra

Pe DailyDriven poți pune întrebări, caz în care clar ți se răspunde la ele! Lucrurile pe care le poți afla îți vor fi de folos în conturarea deciziei tale de a cumpăra acea mașină având toată încrederea sau de a mai șovăi puțin, dorind să îl tragi de limbă pe vânzător cu referire la detalii mărunte – care pentru tine sunt de o importanță colosală având în vedere bugetul alocat sau existența altor opțiuni, altor anunțuri.

Ține cont de toate aceste aspecte, ai în vedere întotdeauna să consulți și câteva review-uri în zona auto și fă achiziția doar atunci când ești sigur.

Așadar, să ai spor în achiziția mașinii pe care ți-o dorești si să pornești pe acest drum cu toată încrederea! Acum știi și cum!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Cum poți cumpăra o mașină cu toată încrederea