Antena Meniu Search
x

Cum te îmbraci la prima întâlnire cu socrii. Impresionează-i!

Ți-ai întâlnit jumătatea iar acum este rost de nuntă? Pasul următor este să faci cunoștință cu viitorii socrii! Cu siguranță că nu îi va scăpa nimic privirii aprige a mamei soacre, așa că această întâlnire trebuie pregătită ca și când ar fi un examen!

Cum te îmbraci la prima întâlnire cu socrii - Unsplash.com

Ți-ai întâlnit jumătatea iar acum este rost de nuntă? Pasul următor este să faci cunoștință cu viitorii socrii! Cu siguranță că nu îi va scăpa nimic privirii aprige a mamei soacre, așa că această întâlnire trebuie pregătită ca și când ar fi un examen!

Ținuta pe care o vei purta reprezintă unul dintre aspectele de care trebuie să te preocupi, pentru că, știm cu toții, hainele fac parte dintre cele mai importante elemente ale comunicării nonverbale.

Prin urmare, ne-am gândit că un mic ghid din care să aflii ce anume să porți la prima întâlnire cu socrii!

  1. Ia în considerare locația

Înainte de orice, este evident că nu-ți poți alege o ținută până ce nu știi care este locația în care îi vei întâlni pe părinții partenerului tău de viață. De regulă, această primă întâlnire are loc acasă la socrii sau la voi acasă, la un restaurant sau poate într-un cadru natural, cum ar fi la picnic. Dacă mergeți la un restaurant, poți alege un model dintre zecile de rochii de la Inpuff. O rochie mai simplă se pretează și pentru situația în care alegeți să rămâneți acasă, iar mai apoi

  1. Ține cont de momentul zilei

Outfitul trebuie ales, de asemenea, în funcție de momentul zilei vă veți vedea pentru a vă cunoaște pentru prima dată. O rochie de seară, prea elegantă, nu ar fi potrivită dacă vă întâlniți în timpul zilei. Pe de altă parte, o ținută casual, compusă din piese vestimentare cum ar fi jeanșii și tricoul, nu este adecvată dacă alegeți o locație foarte elegantă.

  1. Optează pentru un look atemporal

Având în vedere diferența de generație dintre tine și viitorii socrii, ar trebui să pui în aplicare un mic secret: optează pentru un look atemporal, clasic și evită să alegi elemente prea extravagante, doar pentru că sunt la modă. Mama-soacră va aprecia bunul gust din ținuta ta, oferindu-ți - dacă nu declarat, cel puțin în mintea ei - o bilă albă!

  1. Ai grijă la detalii

Mama soacră vrea să știe că-și lasă odorul pe mâini bune, iar tu îi poți demonstra asta încă de la prima întâlnire. Cum? Simplu! Acordând atenție detaliilor atunci când îți alegi look-ul. Hainele trebuie să fie spălate și călcate impecabil, rujul trebuie să îmbrace perfect buzele și șuvițele de păr rebele nu au ce să caute la cina cu ai săi!

  1. Păstrează-ți naturalețea

Indiferent de ce ținută îți spunem noi că ar trebui să alegi, nu ar trebui să te abați de la o regulă de bază: fii tu. Dacă l-ai cucerit pe el și vrei să îi cucerești și pe viitorii socrii, atunci cel mai indicat ar fi să îți păstrezi naturalețea. Mai exact, nu ar trebui să pari ceea ce nu ești, ci doar să încerci să-ți adaptezi alegerile unei ocazii de o asemenea importanță, așa cum este prima înâlnire cu viitorii socrii!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cum te îmbraci la prima întâlnire cu socrii. Impresionează-i!