Antena Meniu Search
x

Curățenia de primăvară a început în București

Capitala intră în curăţenia de primăvară. De la şosele şi mijloace de transport în comun, până la parcuri - totul va fi lustruit şi reparat, promit autorităţile.

de Redactia Observator

la 13.03.2019, 00:26

Vezi și

Capitala intră în curăţenia de primăvară. De la şosele şi mijloace de transport în comun, până la parcuri - totul va fi lustruit şi reparat, promit autorităţile. Pe hârtie, pare simplu. În realitate însă, situaţia este dezastruoasă. Reporterii Observator au luat Bucureştiul la pas. 

Marea curăţenie de primăvară va începe cu reabilitarea străzilor din Capitală. După iarna capricioasă, autorităţile au început să numere gropile din asfalt.

Primarul general invită şi cetăţenii să participe la numărătoare. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De la jumătatea lunii martie, primăria capitalei anunţă lucrări mari de infrastructură la nivelul carosabilului, însă până atunci noi obişunim să astupăm gropile cu nisip.

Lista priorităţilor continuă cu mijloacele de transport în comun. Şeful Societăţii de Transport Bucureşti se laudă că a început deja igienizarea şi dezinfectarea autobuzelor şi tramvaielor. 

Şi totuşi, curăţenia nu se vede şi prin ochii bucureştenilor. Un tramvai în România anului 2019 are scaunele sunt ruginite, iar podeaua acoperită de un strat gros de noroi. Pe traseu, pasagerii trec print-o adevărată aventură.

Autorităţile vor să înnoiască şi refugiile pentru călători. Până atunci, oamenii fac slalom printre bordurile sparte. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Curățenia de primăvară a început în București