Antena Meniu Search
x

Video Curse de mașini, organizate în condiții de siguranță la Brașov

Motoare turate la maxim, viteză şi multă adrenalină. Sunt lucruri de care aceşti şoferi adunaţi în Braşov s-au putut bucura, ieri, în condiţii de siguranţă. Într-un cadru organizat, participanţii au făcut "liniuţe" şi au demonstrat că până şi maşinile considerate "de familie" pot concura cu succes pe pistă.

de Redactia Observator

la 09.11.2020, 10:05

Vezi și
  • Zeci de amatori de viteză au participat la cursele de la Brașov.

Sunetul celor mai puternice motoare s-a făcut, din nou, auzit în Braşov. Zeci de amatori de viteză şi-au turat maşinile şi au făcut liniuţe. Însă nu în trafic, ci în cadru organizat.

Benedik Sandor, organizator: Este posibilitatea de a-şi arăta aceste capacităţi ale maşinilor într-un mediu controlat şi organizat.

Din competiţie nu au lipsit nici maşinile de familie, care au demonstrat, la rândul lor, că pe pistă pot deveni bolizi. Cele mai rapide, dar şi spectaculoase plecări de pe loc, au întors toate privirile.

Distracţia nu i-a făcut, însă, pe participanţi să uite de regulile de protecţie.

Benedik Sandor, organizator: Felicităm comportamentul civilizat al spectatorilor care au putut să menţină distanţarea, să poarte mască, să respecte normele de protecţie COVID.

Concurenţii au fost împărțiți în categorii, în funcție de capacitatea motorului și de tracțiunea maşinii înscrisă în cursă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Curse de mașini, organizate în condiții de siguranță la Brașov