Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Poliţişti în stradă, chiar DE ZIUA LOR. Oamenii legii sunt nemulţumiţi că-şi riscă viaţa pentru un salariu de 2.000 lei

Se implinesc 195 de ani de la înfiinţarea Poliţiei Române, iar de ziua lor, poliţiştii au ieşit în stradă. Şi nu pentru a sărbători. Agenţi veniţi din zeci de oraşe ale ţării au vrut să atragă atenţia autorităţilor pentru că se simt nedreptăţiţi şi sunt prost plătiţi.

de Redactia Observator

la 25.03.2017 , 21:21

Se implinesc 195 de ani de la înfiinţarea Poliţiei Române, iar de ziua lor, poliţiştii au ieşit în stradă. Şi nu pentru a sărbători. Agenţi veniţi din zeci de oraşe ale ţării au vrut să atragă atenţia autorităţilor pentru că se simt nedreptăţiţi şi sunt prost plătiţi.

Polţiştii au scandat în faţa ministerului de Interne, apoi au pornit în marş spre Piaţa Victoriei. Spun cu toţii că au ajuns la capătul răbdării.

Un poliţist care face cercetări penale spune că abia dacă îi ajung banii de la o lună la alta. Îşi pune viaţa în pericol în fiecare zi. Şi angajaţii de la birou au nemulţumirile lor.

Vezi și

Până şi câinii poliţişti sun loviţi de problemele din sistem. Salariul lor se plăteşte în saci de hrană uscată, şi ea mult prea puţină.

Pe lângă problemele financiare, poliţiştii se plâng şi de lipsa personalului şi volumul multe prea mare de muncă.

De câteva zile, agenţii de la Rutieră au mai găsit o modalitate aparte de a atrage atenţia asupra problemei lor. Acolo unde legea le-a permis, au aplicat avertismente în locul amenzilor.

În total, peste 6000 de poliţişti au venit să protesteze în centrul Capitalei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Poliţişti în stradă, chiar DE ZIUA LOR. Oamenii legii sunt nemulţumiţi că-şi riscă viaţa pentru un salariu de 2.000 lei