Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Decizie radicală! O femeie din Bucureşti s-a aruncat de la etaj

Au fost scene cumplite de dimineaţă, în Capitală. Oamenii au văzut cum o vecină pică de la geamul apartamentului în care locuia. Au sunat imediat la 112, sperând că femeia mai are o şansă. Dar medicii nu au mai avut ce să facă pentru ea

de Redactia Observator

la 17.03.2015 , 13:42

Au fost scene cumplite de dimineaţă, în capitală. Oamenii au văzut cum o vecină pică de la geamul apartamentului în care locuia. Au sunat imediat la 112, sperând că femeia mai are o şansă. Dar medicii nu au mai avut ce să facă pentru ea

Martorii spun că nu înţeleg de ce şi-ar fi luat zilele.

La faţa locului a ajuns imediat ambulanţa după ce vecinii au anunţat-o crezând că femeia mai trăia. Însă medici legişti n-au făcut decât să constate decesul. La faţa locului a juns si Medicina Legală.

Vezi și

În timp ce cadavrul era ridicat de angajaţii de la IML, fiul şi soţul femeii îşi înecau durerea în lacrimi. Nu se aşteptau la aşa ceva. De fapt, cei mai mulţi spun că nu ştiu prea multe despre vecinii de la etajul opt. Cu atât mai puţin motivul pentru care femeia a decis să moară.

Aceasta avea trei copii şi un şoţ. Cu toţii sunt şocaţi de gestul extrem la care a apelat femeia de 50 de ani după ce în urmă cu o săptămână aceasta a fost internată şa spital, aceasta având mai multe probleme de sănătate. De altfel, boala şi certurile din familie ar fi înpins-o pe femeie să recurgă la acest gest.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Decizie radicală! O femeie din Bucureşti s-a aruncat de la etaj