Antena Meniu Search
x

Delfinariu Constanţa - atracţie pentru cei mici şi pentru cei mari

Una dintre cele mai importante atracţii turistice de pe litoralul Mării Negre este Delfinariu Constanţa, care atrage, în acelaşi timp, atât turişti tineri, cât şi persoane care au trecut, mai mult sau mai puţin, de prima tinereţe.

de Redactia Observator

la 13.03.2024, 15:12

La Delfinariu Constanţa în fiecare zi au loc demonstraţii cu delfini
La Delfinariu Constanţa în fiecare zi au loc demonstraţii cu delfini - Facebook Delfinariu Constanţa
  • La Delfinariu Constanţa în fiecare zi au loc demonstraţii cu delfini.

Delfinariu Constanţa face parte din Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, alături de Acvariu, Microrezervaţie, Planetariu şi clubul de Echitaţie.

Reprezentanţii instituţie se laudă cu o tradiţie instituţională de peste o jumătate de secol, iar Delfinariu Constanţa a atras în permanenţă numeroşi turişti, din ţară şi din străinătate, chiar dacă instituţia a trecut şi prin momente mai puţin plăcute.

Delfinariu Constanţa şi-a început activitatea în iunie 1972, fiind, la vremea respectivă, prima formă muzeistică de acest gen din România şi din sud-estul Europei.

Delfinariu Constanţa în prezent

Pe acelaşi subiect

La ora actuală, Delfinariu Constanţa îşi desfăşoară activitatea într-o sală nouă prin care s-a dublat capacitatea de la 600 de locuri la 1.300 de locuri. 

Se fac câte două demonstraţii cu delfini în fiecare zi, de la ora 11.00 şi de la ora 15.00, iar preţul unui bilet pentru un adult este de 30 de lei, în timp ce copiii de până în 7 ani au intrarea gratuită, iar elevii şi studenţii plătesc câte 7,5 lei.

Interesant este că, în preţul biletului, puteţi viziona spectacolul oferit de delfini la Delfinariu Constanţa, dar puteţi admira şi microrezervaţia şi păsările exotice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Delfinariu Constanţa - atracţie pentru cei mici şi pentru cei mari