Antena Meniu Search
x

Video Deniz a adus deliciile bucătăriei turceşti în România. S-a îndrăgostit de ţara noastră acum 30 de ani şi nu a mai plecat de atunci

Dacă mai vrem să facem o pauză de la mâncarea tradiţională, putem oricând să testăm şi alte bucătării. Spre exemplu, la Craiova, mâncarea turcească este cap de afiș în acest weekend, iar aromele îi adună pe olteni din toate colţurile oraşului. Unde mai pui că și chefii sunt de poveste, iar unele produse sunt disponibile doar la astfel de evenimente. Practic reţeta perfectă pentru organizatori. 

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 30.10.2022, 10:04

Vezi și

Responsabil cu grătarul este Deniz Mustafa, turc get-beget îndrăgostit de țara noastră. Pentru el, prepararea deliciilor din carne a devenit un obicei.

Deniz Mustafa: Sunt din Turcia. Dar de aproape 30 de ani locuiesc în Bucureşti. Am intrat la meserie la 15 ani, acum am 63 de ani. 

Deşi locuieşte în Capitală, cu ajutorul caravanei, preparatele sale au ajuns populare în toată ţara. Acum se bucură şi de clienţi fideli. 

În spatele tejghelei, se lucrează fără oprire, iar tigăile sfârâie permanent. Cel care nu scapă din ochi nimic din ce se întâmplă în bucătărie e chiar antreprenorul care, acum şapte ani, a avut ideea unui festival ambulant. 

Pe acelaşi subiect

Adrian Neagu, organizator: Săptămânal facem 34 de evenimente pe an, mai puţin în sărbatorile de Paşte, în rest suntem peste tot în ţară.  

Gurmanzii vin de departe pentru a încerca deliciile

Și chiar dacă nu e ușor, afacerea dă roade iar clienții mulțumiți revin întotdeauna. Mai ales că doar la festivaluri de acest fel găsesc anumite produse. Cum ar fi deserturile aduse din Turcia. Că e vorba de carne sau de prăjituri, cei care dau însă verdictul sunt clienții. Iar unii gurmanzi sunt veniţi de departe. Caravana cu delicii turcești face turul țării până aproape de Crăciun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Deniz a adus deliciile bucătăriei turceşti în România. S-a îndrăgostit de ţara noastră acum 30 de ani şi nu a mai plecat de atunci