Antena Meniu Search
x

Dezvăluri de ULTIMĂ ORĂ în cazul bărbatului găsit mort într-un taxi, în spatele casei manelistului Florin Salam

Informaţii noi în cazul bărbatului găsit mort într-un taxi, pe terenul viran din spatele casei manelistului Florin Salam.

Informaţii noi în cazul bărbatului găsit mort într-un taxi, pe terenul viran din spatele casei manelistului Florin Salam.

UPDATE: Din ultimele informaţii, se pare că bărbatul s-ar fi sinucis. Cadavrul nu prezenta lovituri sau urme de violenţă. Se aşteaptă mai multe detalii după ce vor veni rezultatele autopsiei.

Potrivit unor surse, este vorba chiar despre şoferul taximetrului, iar bărbatul ar fi murit vineri seara. Maşina era blocată, cheile erau în contact, iar bărbatul era acoperit cu o pătură.

Conform surselor, taximetristul ar fi lucrat întreaga zi de vineri, dar a sunat spre seară la firmă şi a precizat că o să treacă marţi pe acolo, din cauză că urmau zilele libere de 1 mai.

Un bărbat mort a fost descoperit în spatele casei lui Florin Slam. Acesta era învelit într-o pătură şi aşezat pe scaunul din dreapta al unui taximetru, care era rabatat. Motivul decesului nu se cunoaşte, încă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Dezvăluri de ULTIMĂ ORĂ în cazul bărbatului găsit mort într-un taxi, în spatele casei manelistului Florin Salam