Antena Meniu Search
x

Dan Voiculescu i-a ajutat! Din stradă, în casa lor, de Crăciun

Acum o lună, în campania Oraşul de sub noi, v-am arătat câţiva oameni pentru care familia învingea sărăcia. Familia Cloşcă locuia pe stradă. Azi, sub bradul împodobit din noua lor casă, au primit cadouri de Crăciun.

Vezi și

La vârsta la care copiii îi scriu Moşului pentru jucării, Andreea îşi dorea o casă. Un acoperiş deasupra capului, pentru ea şi pentru fraţii ei. Aşa i-am cunoscut în urmă cu două luni. Pe stradă, în frig, sub cerul liber.

Povestea lor emoţionantă i-a adus în platoul de la Sinteza Zilei. 

"Am o veste bună pentru voi. N-o să mai staţi pe stradă, o să aveţi casa voastră. Şi voi şi părinţii voştri. Gata cu coşmarul ăsta! M-a sunat profesorul Dan Voiculescu. Mi-a promis că va avea grijă să aveţi o casă, să aveţi o posibilitate de a începe o viaţă nouă", le-a spus Mihai Gâdea membrilor familiei Cloşcă. 

Şi n-a fost o promisiune în van. De două săptămâni, familia Cloşcă are, în sfârşit, unde să stea. Un apartament, în care Andreea, Ana şi Valentin se simt.pentru prima dată acasă.

"Avem tot ce ne trebuie. Aveţi pătuţ.Daa, şi e bineee!", spun, fericiţi, copiii. 

Azi au primit vizita celui care i-a ajutat. Dan Voiculescu a venit încărcat cu cadouri de Crăciun. "El v-a salvat! El e îngerul trimis de Dumnezeu să vă apere! Să aveţi grijă de el", le spune Dan Voiculescu părinţilor, indicându-l pe cel mic! 

E tocmai ce îşi doresc doi părinţi, care nu stau cu mâna întinsă. Vor să-şi caute acum de lucru, ca să-i poată creşte pe copii aşa cum au visat. Iar azi au primit încă o veste bună. Tatăl va face şcoala de şoferi ca să-şi găsească mai uşor de lucru.

Povestea familiei găsite de echipa Observator la Campania "Oraşul de sub noi" o vedeţi aici!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Dan Voiculescu i-a ajutat! Din stradă, în casa lor, de Crăciun