Antena Meniu Search
x

Dispută în PSD. Cine îl cunună pe Liviu Dragnea cu iubita lui cu 30 de ani mai tânără

Este din nou dispută în PSD. Şi nu pentru vreo funcţie, ci pentru titlul de naş al şefului de partid, Liviu Dragnea.

Vezi și

Este din nou dispută în PSD. Şi nu pentru vreo funcţie, ci pentru titlul de naş al şefului de partid, Liviu Dragnea. După ce preşedintele Camerei Deputaţilor şi-a introdus iubita cu 30 de ani mai tânără în lumina reflectoarelor, curg ofertele de naşi. Întâietate pare să aibă chiar premierul, Viorica Dăncilă.

Cu aceste atuuri, tânăra iubită a şefului PSD, Liviu Dragnea, i-a intrat la inimă Vioricăi Dăncilă. Ba chiar, dacă i se va propune, premierul se gândeşte să-i şi cunune pe cei doi. 

În cursa pentru titlul de "naş" s-au înscris mai mulţi social-democraţi. Chiar şi primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Care a renunţat însă repede la idee. 

Deocamdată Liviu Dragnea nu vrea să vorbească despre pasul următor din relaţia cu iubita sa, mai tânără cu trei decenii. Ştie totuşi că îşi va găsi uşor naşul. 

Irina Tănase este o figură cunoscută în rândul social-democraţilor, fiind prezentă la numeroasele întâlniri private. A atras însă atenţia la Congresul PSD de sâmbătă, când a stat în primul rând alături de cele mai importante doamne din partid.

Pe mână a purtat şi un inel, care le-a atras atenţia tuturor. Semn că, în curând, Liviu Dragnea ar putea fi mire pentru a doua oară. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Dispută în PSD. Cine îl cunună pe Liviu Dragnea cu iubita lui cu 30 de ani mai tânără