Antena Meniu Search
x

Bătuţi de mascaţii care au greşit adresa la o descindere, au ajuns să amâne nunta

Şeful Operaţiunilor Speciale din Poliţia Română şi doi poliţişti din Prahova sunt cercetaţi, după ce mascaţii au greşit adresa, în timpul unei intervenţii.

Vezi și

Şeful Operaţiunilor Speciale din Poliţia Română şi doi poliţişti din Prahova sunt cercetaţi, după ce mascaţii au greşit adresa, în timpul unei intervenţii. Un cuplu de pensionari a fost lovit cu patul puştii, dintr-o eroare care putea să-i coste viaţa. Mirii şi părinţii lor stabileau detaliile nunţii, când mascaţii le-au intrat în sufragerie. Oamenii nu şi-au revenit nici acum din şoc, iar nunta a fost amânată. 

"Îmi dă o palmă la ureche, mă împinge cu patul armei si mă culcă pe burtă, aici, în sufragerie. "Mainile la spate, mainile la spate!"

O misiune eşuată, mai mulţi vinovaţi. În urmă cu o lună, mascaţii au intrat cu forţa într-un apartament din Capitală. Căutau o femeie cercetată pentru înşelăciune, despre care ştiau că locuieşte la acea adresă. Apartamentul, însă, era domiciliul unei familii care nu avea nicio legătură cu ancheta penală. Un profesor de istorie, logodnica lui şi părinţii ei stabileau în acea seară data nunţii. Au fost loviţi, puşi la pământ, ameninţaţi. 

Familia acestui profesor nu şi-a revenit din şoc. Nunta ce urma să aibă loc a fost amânată. În loc de scuze, familia a fost amendată de poliţie pentru că, în timpul intervenţiei mascaţilor, ar fi cerut  ajutor la 112! 

Bărbatul a contestat amenda şi a depus deja plângeri împotriva procurorului şi a judecătorului care au decis intrarea cu forţa în apartamentul lui. Reprezentanţii Corpului Naţional al Poliţiştilor spun că şi oamenii în uniformă pot greşi fără intenţie. Şi propun ca agenţii să beneficieze de o asigurare de risc profesional, care să le acopere daunele şi cheltuielile pe care le au de suportat, dacă sunt anchetaţi.

Propunerea poate fi aplicată, însă, doar printr-o modificare legislativă.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Bătuţi de mascaţii care au greşit adresa la o descindere, au ajuns să amâne nunta