Antena Meniu Search
x

Video Distracţie şi voie bună la Căminul Cultural din Şoimuş. Sute de doamne şi domnişoare au petrecut de 8 martie

Anul acesta, de opt martie, femeile din comuna Şoimuş, judeţul Hunedoara au furat startul. Sute de doamne şi domnişoare au petrecut împreună şi s-au încins la joc... la Căminul Cultural din localitate. În cinstea femeilor, organizatorii au pregătit un spectacol folcloric de excepţie, dar şi o masă festivă. 

de Redactia Observator

la 08.03.2023, 08:06

Vezi și

După o zi în care au primit flori şi cadouri, peste 700 de femei venite din nouă sate ale comunei Şoimuş, şi-au rezervat noaptea trecută pentru dans. 

Mihai Irimie, primar comuna Şoimuş: Facem asta de ani de zile. Petrecem femeile din comuna Şoimuş, aşa cum se cade, pentru că ne interesează ca femeile să se simtă bine în fiecare an de opt martie. 

Aurel Tămaş: Am mai fost pe aici şi sunt bucuros că văd atâtea doamne pline de viaţă şi care aşteaptă  să ne vadă cântând şi pe care sperăm să le şi încântăm. 

Ca să se bucure în voie de spectacolul folcloric cele mai multe şi-au lăsat acasă soţii şi iubiţii şi s-au înghesuit pe ringul de dans. 

Invitată: Suntem femei, dacă e ziua închinată femeilor, doamnelor şi domnişoarelor, trebuie să-o sărbătorim. 

Invitată: Foarte bine, de la super în sus. E frumos. Ne simțim extraordinar şi e foarte frumos. 

După un asemenea spectacol, doamnele şi domnişoarele nu s-au arătat dispuse să pună capăt petrecerii. Aşa că distracţia a continuat până în zori, însă aceasta va continua şi astăzi alături de cei dragi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Distracţie şi voie bună la Căminul Cultural din Şoimuş. Sute de doamne şi domnişoare au petrecut de 8 martie