Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi bărbaţi au căzut de la etaj, după ce o balustradă s-a rupt la o petrecere de pomină, într-o vilă din Sinaia

Un martor spune că totul s-a întâmplat în timpul unei petreceri de pomină. Victimele sunt doi şoferi de autocar. Au suferit răni grave, dar viaţa lor nu este pusă în pericol, spun medicii.

de Redactia Observator

la 24.08.2018 , 21:09

Un martor spune că totul s-a întâmplat în timpul unei petreceri de pomină. Victimele sunt doi şoferi de autocar. Au suferit răni grave, dar viaţa lor nu este pusă în pericol, spun medicii.

Cei doi bărbaţi se sprijineau de balustrada unei terase care a cedat sub greutatea lor. Au căzut în gol de la trei metri înălţime. 

"Există posibilitatea ca parte din ei să fi fost într-o avansată stare de ebrietate şi cred că şi pe fondul acestei stări euforice, doi dintre ei au ieşit pe terasă şi au căzut efectiv de acolo", spune un martor.

Vezi și

Surse medicale au confirmat că cel puţin unul dintre bărbaţi consumase alcool. Cei doi sunt şoferi, angajaţi la o firmă de transport din Câmpina care coloaborează cu unul dintre cele mai mari hoteluri din staţiune. Administratorul firmei nu a putut contactat.

Vila în care s-a întâmplat accidentul este folosită pentru cazarea personalului sau a colaboratorilor unităţii hoteliere. 

Proprietarii cunoscutului lanţ hotelier aflat chiar în centrul oraşului Sinaia au refuzat să ofere informatii despre incidentul de noaptea trecuta dintr-un din vilele pe care le detine pentru cazarea soferilor de autocar.

Cei doi şoferi răniţi au fost duşi de urgenţă la spitalul judeţean din Ploieşti. 

Violeta Tănase, UPU Ploiesti: "Au fost bagati in serviciul de urgenta. S-au facut investigatii. Si in urma acestor investigatii diagnoscticele au fost de traumatism cranio-cerebral minor."

Dupa ce a fost consultat de medici, barbatul de 37 de ani lovit la cap a fost lasat sa plece acasa. Colegul sau insa, de 38 de ani, lovit la cap si cu doua coaste rupte, a ramas in continuare internat pe sectia de chirurgie. 

Poliţia a deschis un dosar penal în acset caz pentru vătămre corporală din culpă. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » Doi bărbaţi au căzut de la etaj, după ce o balustradă s-a rupt la o petrecere de pomină, într-o vilă din Sinaia