Antena Meniu Search
x

Doi tătici din Iași s-au luat la bătaie chiar sub privirile copiilor (Video)

Un incident revoltător a avut loc într-un cartier din Iaşi iar un trecător l-a surprins în imagini. Doi bărbaţi s-au luat la bătaie chiar sub ochii copiilor lor. Motivul ar fi fost o altercaţie dintre cei doi minori.

de Redactia Observator

la 02.09.2019, 16:45

Vezi și

Un incident revoltător a avut loc într-un cartier din Iaşi iar un trecător l-a surprins în imagini. Doi bărbaţi s-au luat la bătaie chiar sub ochii copiilor lor. Motivul ar fi fost o altercaţie dintre cei doi minori. După o bătaie demnă de un meci de box, unul dintre bărbaţi a ajuns în faţa judecătorilor care l-au plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Vă avertizez că urmează imagini şi informaţii cu un putenic impact emoţional.

Imaginile au fost filmate de un trecător în cartierul ieşean Alexandru cel Bun. Scandalul ar fi început de la o neînţelegere între copiii celor doi bărbaţi.

Cei doi bărbaţi au avut un schimb de replici care a degenerat rapid într-un meci de box. Unul dintre taţi l-a lovit cu pumnii şi picioarele pe interlocutorul său, chiar sub privirile şocate ale copiilor.

Filmul bătăii a ajuns şi la poliţiştii care s-au autosesizat şi l-au reţinut preventiv pe bărbatul agresiv pentru 24 de ore. Judecătorii au decis apoi ca bătăuşul să fie pus sub control judiciar timp de 60 zile. Vecinii bărbatului lovit sunt şocaţi de cele întâmplate.

Specialiştii avertizează că astfel de incidente petrecute în faţa copiilor îi afectează emoţional pe termen lung. La rândul lor, copiii ar putea să ajungă adulţi agresivi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul agresiv nu este la prima abatere. Anul trecut, individul a avut o altercaţie în trafic care s-a sfârşit tot cu o bătaie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Doi tătici din Iași s-au luat la bătaie chiar sub privirile copiilor (Video)