Antena Meniu Search
x

O fetiţă de doar 4 ani a rămas orfană de mamă după un teribil accident, la Buzău

Doi tineri aflaţi pe o motocicletă au fost spulberaţi de o şoferiţă imprudentă. O tânără mamă a murit, iar iubitul ei este în stare gravă.

Vezi și

Doi tineri aflaţi pe o motocicletă au fost spulberaţi de o şoferiţă imprudentă. O tânără mamă a murit, iar iubitul ei este în stare gravă. Aseară, cei doi ieşiseră la plimbare prin oraşul Buzău. Motocicleta ar fi fost cadoul tinerei pentru tatăl copilului ei, întors acasă din străinătate. O femeie aflată la volanul unei maşini ar fi încercat un viraj şi i-a lovit în plin.

Andreea ar fi împlinit 27 de ani peste o lună. Era mama unui fetiţe de doar patru ani. Seara trecută ieşise în oraş împreună cu tatăl copilului ei. Se aflau pe o motocicletă abia cumpărată, când au fost loviţi în plin. În faţa lor a apărut o maşină condusă de o femeie în vârstă de 50 de ani, care voia să facă un viraj la stânga. 

Tânăra mamă a murit pe loc. Medicii se luptă acum să îi salveze viaţa iubitului ei, în vârstă de 25 de ani. Tânărul a intrat în comă profundă şi a fost transferat noaptea trecută la spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

Şi femeia care conducea maşina care i-a spulberat pe cei doi părinţi a avut nevoie de îngrijiri medicale. După ce văzut dezastrul de pe şosea, a suferit un şoc. 

Sunt însă şi martori care spun că motocicleta era condusă cu viteză.

Prietenii celor doi tineri povestesc că bărbatul se întorsese de curând din Elveţia, unde muncea ca să strângă bani pentru casa pe care o construia. Pentru că era pasionat de motociclete, iubita lui a vrut să-i facă o surpriză şi i-a cumpărat una.

Poliţistii încearcă acum să afle cine este vinovat pentru tragedie. Au deschis un dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O fetiţă de doar 4 ani a rămas orfană de mamă după un teribil accident, la Buzău