Antena Meniu Search
x

Doi tineri au fost zdrobiti de un tren la Arad

Au sfarsit teribil doi tineri din Arad. Un tren regio le-a izbit si tarat cateva sute de metri autoturismul in care erau, dupa ce-au incercat sa traverse calea ferata.

Vezi și

Sperau sa apuce s-o treaca, dar barbatii n-au mai avut nicio sansa. Autoturismul avea atasata o remorca, care, in impact, a distrus cateva dintre geamurile primului vagon.

Am simtit ca ceva s-a intamplat. Am dat in ceva! Apoi am auzit o bubuitura si-apoi automat ne-am dat seama c-a lovit o masina!”, spune un calator.

Este unul dintre cei aproape o suta de calatori ai trenului regio Brad - Arad. Putin dupa cinci dimineata, garnitura, incarcata de navetisti, venea in viteza cand autoturismul i-a tasnit in fata. Soferul si pasagerul se grabeau spre piata, cu remorca plina de pomi fructiferi. Dar graba le-a adus sfarsitul.

Desi in zona erau indicatoare, soferul autoturismului nu a mai oprit la trecerea de cale ferata. Iar impactul a fost cumplit. Abia dupa aproape 250 de metri, mecanicul a reusit sa opreasca garniturile. Primul vagon sarise deja de pe sine.

“Cu toate ca autotrenul s-a apropiat si a si dat semnale sonore, le-a ignorat. Nu s-a asigurat. Autotrenul nu a mai putut frana!”, comisar-sef Constantin Crainic, SPR Arad.

Desi geamurile vagonului au fost sparte, nimeni din tren nu a fost ranit. In masina, in schimb, nu a mai supravietuit nimeni. Prima victima a fost scoasa dintre fiare dupa mai bine de o ora. Pentru cea de-a doua, echipajele au taiat plafonul autoturismului. Cei doi aveau 27, respectiv 31 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Doi tineri au fost zdrobiti de un tren la Arad