Antena Meniu Search
x

Două cluburi din Mamaia, taxate a doua zi la rând pentru aceeaşi neregulă. Practic, au înghesuit mesele ca să facă bani pentru amenzi

Două cluburi din Mamaia au fost amendate în 1 mai pentru că mesele erau apropiate, iar a doua zi au fost sancţionate fix pentru acelaşi lucru, dar şi cu mai puţini bani. Practic, patronii ar fi preferat să menţină mesele înghesuite şi clienţii mulţumiţi, banii de amenzi fiind recuperaţi din consumaţia acestora.

de Redactia Observator

la 03.05.2021, 15:17

Două cluburi din Mamaia, taxate a doua zi la rând pentru aceeaşi neregulă. Practic, au înghesuit mesele ca să facă bani pentru amenzi
Două cluburi din Mamaia, taxate a doua zi la rând pentru aceeaşi neregulă. Practic, au înghesuit mesele ca să facă bani pentru amenzi

Nuba şi Loft, amendate în 1 Mai pentru că mesele erau prea apropiate, au fost din nou sancţionate pentru aceeaşi neregulă. Fiecare club a mai primit câte o amendă de 2.000 de lei. De asemenea, doi turişti din Vama Veche au fost sancţionaţi cu câte 1.000 de lei deoarece nu purtau mască.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, cele două cluburi din Mamaia care în 1 Mai au fost sancţionate pentru că nu se respecta distanţa între mese au fost din nou sancţionate.

Noua amendă este de câte 2.000 de lei. Sancţiunile au fost aplicate deoarece oamenii prezenţi pe terasele cluburilor nu respectau distanţa socială.

De asemenea, în Vama Veche, doi turişti au fost sancţionaţi cu câte 1.000 de lei fiecare că nu purtau masca de protecţie. Alţi 22 de turişti au primit avertisment pentru că nu aveau masca de protecţie.

Cele două cluburi din  Mamaia au primit şi în 1 Mai câte o amendă de 6.000 de lei fiecare deoarece nu era respectată distanţarea fizică la mesele de la terase.---

Amenzi şi de 1 mai

Cele două cluburi din Mamaia au fost amendate şi în 1 mai de poliţişti, cu 6.000 de lei, deoarece nu era respectată distanţarea fizică la mesele amenajate pe terase.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, la data de 1 mai, în urma activităţilor specifice pentru verificarea respectării măsurilor de protecţie sanitară, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe terasele a două cluburi din staţiune, nu se respectă normele de distanţare socială. 

Poliţiştii au precizat că persoanele nu stăteau la mesele amenajate. Administratorii cluburilor respective au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare totală de 6.000 lei, conform Legii nr. 55/2020.

Cluburile din Mamaia Nord au fost pline ca-n vremurile bune

În Mamaia Nord, tinerii au cheltuit mii de euro în cluburile de fiţe. Artificiile au luminat cerul până aproape de ora 22, când s-a dat stingerea, iar tinerii au luat-o agale spre locurile de cazare. În alţi ani, asta era ora la care abia începea distracţia.

"Plecăm acasă să dormim că am stat toată noaptea aici, am obosit... Să dăm petrecere! De unde, că ne culcăm! Sau să vă duceţi la înviere! Ce înviere? Nu există înviere"

Poliţiştii au fost şi ei în cluburi, dar nu pentru muzică, ci ca să stea cu ochii pe cei care nu respectau regulile.

"Nu am prins foarte mult, am stat la mese că nu este voie cu restricţiile astea să stai să te distrezi."

"Aţi mai plecat vreodată la 9 jumătate de la club?"

"Sincer, nu, doar dimineaţa."

"Eu fac 21 de ani în iunie şi cred că a fost cea mai frumoasă petrecere din viaţa mea. Şi a fost la multe petreceri, sinceră să fiu.Au dat muzica mai încet, la un moment dat, de vreo două-trei ori, dar în rest a fost ok."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Două cluburi din Mamaia, taxate a doua zi la rând pentru aceeaşi neregulă. Practic, au înghesuit mesele ca să facă bani pentru amenzi