Antena Meniu Search
x

Două maşini din judeţul Constanţa au acelaşi număr de înmatriculare

Situaţie incredibilă în Constanţa. Un şofer riscă dosar penal pentru că numărul de înmatriculare de la maşina lui nu este doar al lui. Un alt autoturism circulă pe străzile din oraş cu acelaşi număr

Vezi și

Situaţie incredibilă în Constanţa. Un şofer riscă dosar penal pentru că numărul de înmatriculare de la maşina lui nu este doar al lui. Un alt autoturism circulă pe străzile din oraş cu acelaşi număr

Şi nu de ieri, de azi, ci de şapte ani! Greşala, spun reprezentanţii biroului de înmatriculări, îi aparţine unui fost angajat, aşa că nimeni nu poate fi tras acum la răspundere. Niciunul dintre cei doi şoferi nu vrea să renunţe însă la plăcuţa de pe maşină.

Bătrâna Dacie stă acum parcată într-un garaj din localitatea 23 August. Florentin nu are curaj să se mai urce la volan. Dacă porneşte maşina, riscă dosar penal. În acte, autoturismul lui nu există de mai bine de şapte ani! Totul a ieşit la iveală după ce Florentin a fost oprit în trafic la un control de rutină.

O maşină cu aceleaşi numere de înmatriculare. Nu e o minune, e o eroare. umană. Un angajat de la înmarticulări a greşit o literă când radiat un număr cu mult timp în urmă. Şi a radiat, de fapt, numărul lui Florentin. Apoi, totul a venit de la sine.

Pentru ca totul să revină la normal, cineva trebuie să renunţe la numerele de înmatriculare. Sora geamănă a Daciei are însă un proprietar hotărât, care nu vrea să renunţe.

O situaţie similară s-a petrecut în 2013 şi în Drobeta Turnu Severin. Un BMW şi un Opel Corsa aveau acelşi număr de înmatriculare şi au circulat aşa mai bine de patru ani. Iar anul acesta, în Hunedoara, poliţiştii s-au autosesizat după ce două autoturisme Mercedes, culmea, parcate unul lângă celălalt, aveau acelaşi număr. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Două maşini din judeţul Constanţa au acelaşi număr de înmatriculare