Antena Meniu Search
x

Dragnea face pace cu o nouă comisie. Liderul PSD a format un grup de monitorizare a activităţii Guvernului

Săptămâna a început cu o nouă rundă în bătălia PSD contra PSD. A fost prima întâlnire între rebelii partidului şi susţinătorii lui Liviu Dragnea, după şedinţa CEX cu scântei. Liderul PSD a format un grup de monitorizare a activităţii Guvernului.

Vezi și

Săptămâna a început cu o nouă rundă în bătălia PSD contra PSD. A fost prima întâlnire între rebelii partidului şi susţinătorii lui Liviu Dragnea, după şedinţa CEX cu scântei. Liderul PSD a format un grup de monitorizare a activităţii Guvernului. Nouă membri PSD vor verifica dacă programul de guvernare este pus în aplicare. În timp ce premierul îi va evalua pe miniştri. Înainte de o posibilă remaniere. 

Toţi ochii vor fi aţinţiţi pe Guvern. Este decizia Biroului Politic al PSD, anunţată de Liviu Dragnea. După şedinţă, președintele PSD şi Viorica Dăncilă au venit în faţa jurnaliştilor să anunţe cum va fi monitorizată activitatea Guvernului.

Doina Pană, Marian Oprişan, Nicolae Bădălău şi Codrin Ştefănescu se numără printre cei care vor urmări implementarea programului de guvernare.

Ei vor raporta conducerii partidului şi premierului, o posibilă remaniere urmând să aibă loc după referendum.

Între timp, PNL îl vrea plecat pe Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputaţilor şi a demarat procedura de demitere din funcţie. Primele reacţii au venit chiar de la cei care, săptămâna trecută, îl contestau pe Dragnea. 

Şi tot astăzi Guvernul a luat şi prima decizie după şedinţa tumultoasă de vineri. Fostul judecător de la Curtea Constituţională, Toni Greblă, a fost numit secretar general al Guvernului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Dragnea face pace cu o nouă comisie. Liderul PSD a format un grup de monitorizare a activităţii Guvernului