Antena Meniu Search
x

Dragostea trece prin Paris, Veneţia sau Verona!

Dragostea şi banii fac vacanţă bună. Nici n-a început bine anul şi românii fac deja rezervările pentru altă vacanţă. Una scurtă, ce-i drept, dar care costă cât o vacanţă de Crăciun

Vezi și

Dragostea şi banii fac vacanţă bună. Nici n-a început bine anul şi românii fac deja rezervările pentru altă vacanţă. Una scurtă, ce-i drept, dar care costă cât o vacanţă de Crăciun

Îndrăgostiţii care au portofelele mai mici se limitează la o excursie pe plaiurile mioritice de ziua Sfântului Valentin. Lasă Veneţia sau Parisul pentru altă sărbătoare.

Verona, Veneţia, Paris. Oraşele cele mai căutate în această perioadă de români. Când e dragoste, ofertele turistice se "înmulţesc". De Valentine's Day, numărul românilor care vor pleca în străinătate a crescut cu 20% faţă de anul trecut. Preţurile sunt convenabile chiar şi pentru cei care nu prea au noroc la bani.

La un hotel de 2-3, pachetul de Sfântul Valentin costă puţin peste 200 de euro. Dacă pretenţiile cresc, atunci îndrăgostiţii plătesc cel puţin 500 de euro. Chiar şi 2.000 de euro, pentru clineţii care au parte de multă iubire şi foarte mulţi bani.

Românii care nu au vrut să părăseasca ţara şi-au stabilit un sejur romantic la munte. Mai ales că tarifele sunt ca în orice alt weekend. Cu aceeaşi sumă, un cuplu îşi poate petrece ziua Sfântului Valentin fără să plece departe de casă. Spa-urile vin cu oferte de 400 de lei şi relaxare totală.

Nu vor, dar li se oferă. La jumătate din preţul unui spa, cinematografele din Capitală oferă câteva momente de pasiune. Consumaţie ca la restaurant şi două ore de film romantic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Dragostea trece prin Paris, Veneţia sau Verona!