Antena Meniu Search
x

Protest pe drumul spre Huşi! Zeci de localnicii cer măsuri urgente din cauza gropilor din şosea, cel puţin una pe metrul pătrat!

Aşa arată un drum judeţean din Vaslui, care a ajuns să nu se mai măsoare în kilometri, ci în cratere. Disperaţi că trebuie să-şi repare periodic maşinile, zeci de localnici din zonă şi-au aliniat maşinile pe marginea drumului şi au cerut autorităţilor să ia măsuri urgente.

Vezi și

Cel puţin o groapă pe metrul pătrat! Aşa arată un drum judeţean din Vaslui, care a ajuns să nu se mai măsoare în kilometri, ci în cratere. Disperaţi că trebuie să-şi repare periodic maşinile, zeci de localnici din zonă şi-au aliniat maşinile pe marginea drumului şi au cerut autorităţilor să ia măsuri urgente.

Să parcurgi Drumul Judeţean 244 D pe o distanţă de aproape 20 de km, până la Huşi, este o adevărată aventură pentru mii de oameni care locuiesc în zonă. De ani de zile, se tot plâng de starea drumului, dar tot ce primesc de la autorităţi sunt noi şi noi promisiuni.

Oamenii au ieşit în stradă, cu mic cu mare. Mai mult au inşiruit zeci de maşini pe marginea drumului. Fiecare dintre aceste autovehicule are cel puţin o defecţiune.

Supăraţi, oamenii l-au chemat pe primarul comunei Buneşti....

Acesta a fost singurul răspuns pe care l-au primit oamenii care protestau. Ei i-au chemat în ajutor şi pe cei de la Consiliul Judeţean- să vadă care este situaţia dar... în zadar.

Localnicii spun că şi-au pierdut  locurile de muncă pentru că foarte multe societăţi au ajuns să închidă porţile din cauză că nu au drumuri de acces.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Protest pe drumul spre Huşi! Zeci de localnicii cer măsuri urgente din cauza gropilor din şosea, cel puţin una pe metrul pătrat!