Dulciuri din ingrediente sută la sută naturale, desertul perfect Crăciun
Nu e simplu să faci cozonaci, iar asta ştie oricine a încercat vreodată să pregătească desertul tradiţional de Crăciun. Dar nici prăjiturile mai pretenţioase nu sunt mai uşor de preparat, în special dacă intraţi în bucătărie doar la ocazii.
Nu e simplu să faci cozonaci, iar asta ştie oricine a încercat vreodată să pregătească desertul tradiţional de Crăciun. Dar nici prăjiturile mai pretenţioase nu sunt mai uşor de preparat, în special dacă intraţi în bucătărie doar la ocazii.
Însă nu este cazul să vă panicaţi. Găsiţi destule cofetării de unde să cumpăraţi tot ce doriţi. Desigur, în acest moment, e puţin mai dificil, pentru că majoritatea comenzilor au fost date din timp.
Însă, cu puţin noroc, nimeriţi o cofetărie unde nu doar să găsiţi de toate, dar dulciurile să fie şi preparate numai din ingrediente sută la sută naturale.
La o cofetărie din comuna Sân Martin se lucrează la foc continuu. Sunt pregătite peste 20 de feluri de prăjituri, care sunt împachetate în cutii de deiferite dimensiuni şi trimise în casele oamenilor, pentru masa de Crăciun. Angajaţii abia fac faţă comenzilor.
Cofetăresele prepară totul după reţete străvechi, din ingrediente naturale şi cu bun gust. Sunt preluate şi comenzi speciale în această perioadă.
Toate prăjiturile se vând la kilogram, cu preţul de 35 de lei.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰