Antena Meniu Search
x

Video După 15 ani de relație, Alina a fost ucisă de iubit, în urma unui scandal conjugal. Șocat de fapta sa, bărbatul s-a sinucis

Tragedie în comuna Jilava. O femeie de 37 de ani a fost ucisă azi de cel cu care a împărţit 15 ani de viaţă. Bărbatul a înjunghiat-o, iar apoi s-a sinucis. Totul s-a petrecut la câțiva metri de casa în care locuiau părinții femeii. Au fost printre primii care au văzut scenele de groază.

Valentin Stan
de Valentin Stan

la 06.03.2021, 19:26

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Alina și Jean erau împreună de aproape 15 ani, însă astăzi s-a dezlănțuit haosul în casa lor din Jilava, județul Ilfov. Era puțin trecut de ora 11 când cearta a degenerat într-o tragedie. Femeia de 37 de ani i-ar fi spus partenerelui ei că ar vrea să se despartă. 

Bărbatul nu a putut să accepte. A luat primul cuțit pe care l-a găsit și s-a năpustit asupra ei. A omorât-o în câteva secunde. Imediat după crimă, șocat de ceea ce a făcut, bărbatul s-a sinucis. 

Tragedia a fost anunțată la 112 chiar de către vecinii celor doi. La fața locului, în câteva minute, a ajuns un echipaj de poliție. agenții au încercat să-i resusciteze, însă fără succes. Cei doi lucrau de dimineața până seara într-o piață de lângă București. Nimeni nu i-a mai auzit până acum certându-se.

Ba mai mult, apropiații lor spun că bărbatul urma să o ceară în căsătorie pe iubita lui. De aceea, el ar fi avut un șoc atunci când femeia i-a propus să se despartă. 

Vecin: Erau oameni foarte, foarte liniștiți. Nu i-am auzit nici să se certe, nici nu beau. Ea era o fată foarte frumoasă, foarte liniștită. 

Vecin: Plecau amândoi. Veneau amândoi. Aveau planuri să facă căsătoria. 

Părinții fetei locuiau chiar lângă casa celor doi și au fost printre primii care au descoperit ororile.

Mama fetei le-a declarat anchetatorilor că cei doi s-ar fi certat şi cu o seară înainte, însă nimeni nu și-a făcut nicio grijă. Cu toții erau convinși că se vor împăca a doua zi. Acum, familiile celor doi se pregătesc de înmormântare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » După 15 ani de relație, Alina a fost ucisă de iubit, în urma unui scandal conjugal. Șocat de fapta sa, bărbatul s-a sinucis