Antena Meniu Search
x

Durerea unei mame care și-a pierdut doi copii în lupta cu Covid-19: Luați pandemia în serios!

O mamă din Florida a povestit pentru CNN cum cei doi copii adulți ai ei au murit din cauza Covid-19, la doar 11 zile distanță unul de celălalt.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 25.07.2020, 17:46

Durerea unei mame care și-a pierdut doi copii în lupta cu Covid-19: Luați pandemia în serios!
Mychaela și Byron, victime ale virusului SARS CoV-2 - CNN / Monete Hicks
  • Cei doi copii au murit la doar 11 zile distanță
  • Mama celor doi spune că lumea trebuie să ia pandemia în serios

Byron și Mychaela aveau probleme de sănătate, dar starea lor era bună și în „general erau casnici”, spune Monete Hicks, mama celor doi. Apoi au plecat într-o excursie, iar când s-au întors s-au îmbolnăvit.

Byron, în vârstă de 20 de ani, a avut probleme cu respirația când s-a trezit într-un weekend. Paramedicii l-au dus de urgență la spital, dar până la prânz deja a murit, a povestit Hicks într-un interviu la CNN.

Mychaela, în vârstă de 23 de ani, a început să se simtă rău la câteva zile distanță și a insistat ca mama ei să o ducă la spital, chiar dacă nu îi plăcea. „Avea dureri de cap și febră”, a spus Hicks.

Apoi au început problemele de respirație și totul s-a agravat. „Și-a pierdut un rinichi, apoi ficatul i-a cedat. Și a continuat din rău în mai rău”.

Hicks spune că lumea trebuie să ia pandemia în serios. „Tot ce pot să spun este să luați acest virus în serios, pentru că este real. Există”, a spus Hicks.

Nu este o glumă, nu este un joc, nu este o invenție a guvernului. Purtați mască, spălați-vă pe mâini, păstrați distanța și nu ieșiți afară decât dacă e nevoie”, a completat și verișoara celor doi copii morți. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Durerea unei mame care și-a pierdut doi copii în lupta cu Covid-19: Luați pandemia în serios!