Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Evenimente în Bucureşti, în weekendul 5-6 octombrie. Ce nu trebuie să ratezi

Ca de obicei, ne aşteaptă un weekend extrem de încărcat în Bucureşti, sâmbătă, 5 octombrie, şi duminică, 6 octombrie, fiind organizate numeroase evenimente în Capitală, de la piese de teatru şi evenimente sportive şi până la târguri şi concerte.

de Redactia Observator

la 04.10.2024 , 13:37

Sâmbătă, 5 octombrie, în Bucureşti sunt programate meciuri internaţionale de oină Sâmbătă, 5 octombrie, în Bucureşti sunt programate meciuri internaţionale de oină - Facebook/Federaţia Română de Oină

Deşi capitala intră în weekend sub cod galben de ploi torenţiale, cei care au timp liber se pot bucura de numeroase evenimente organizate în Bucureşti, mai ales în condiţiile în care vorbim despre multe evenimente organizate indoor.

Şi sunt evenimente pentru toate gusturile, de la piese de teatru pentru cei mari şi pentru cei mici şi până la evenimente sportive, târguri, expoziţii sau chiar evenimente speciale precum aşa-numitul "Străzi Deschise".

Piese de teatru în Bucureşti, în weekendul 5-6 octombrie

Articolul continuă după reclamă

Sâmbătă seara, de la aceeaşi oră, 19.00, la Teatrul Bulandra sunt programate două piese de teatru extrem de interesante. Avem "Azilul de moarte", la Sala Toma Caragiu, şi "Artă", la Sala Liviu Ciulei.

Pe acelaşi subiect

Duminică ne îndreptăm atenţia spre Teatrul de Comedie unde, tot de la ora 19.00, la Sala "Radu Beligan", se joacă piesa "Arta la domiciliu". Dragoș Huluba, implicat în proiect, propune un scenariu original după textele lui Teodor Mazilu, Ion Băieșu, Dumitru Solomon și I.L. Caragiale.

Concerte în Bucureşti, în weekendul 5-6 octombrie

La nivel de concerte, ziua de sâmbătă, 5 octombrie, ne aduce mai ales o lansare extrem de interesantă de album. De la ora 18.00, la Arenele Romane, Rava lansează albumul "Lucifer" prin intermediul unui show în care ar urma să-i aibă alături pe Şatra BENZ, Oscar, Macanache sau Johny Romano.

Duminică, 6 octombrie, ne pregătim pentru Tango Transit (Martin Wagner, Hanns Hohn şi Andreas Neubauer), trupă care susţine un recital la "Green Hours Jazz Cafe", de la ora 19.00, dar şi pentru recitalul pe care Ilie Stoian ar urma să-l susţină în "The Pub – Universității", de la ora 20.00.

Târguri în Bucureşti, în weekendul 5-6 octombrie

Ca în fiecare weekend, şi în weekendul 5-6 octombrie avem târguri în Bucureşti. De această dată vă recomandăm, printre altele, Târgul de Adopţii de sâmbătă, din Parcul Tudor Arghezi, unde ASPA Bucureşti oferă spre adopţie 15 câini.

De asemenea, în campusul Universităţii de Agronomie poate fi vizitat un târg de produse agricole intitulat sugestiv "Toamna Horticolă Bucureşteană". Sunt anunţate inclusiv standuri de degustare pentru produse precum fructe, legume, must, sucuri naturale, înghețată, vin de Pietroasa și multe alte delicii de sezon.

Evenimente speciale în Bucureşti, în weekendul 5-6 octombrie 

Deşi a trecut vara, în Bucureşti încă ne putem bucura de evenimente speciale precum aşa-numitul "Străzi Deschise". În weekendul 5-6 octombrie ar urma să fie închise pentru circulaţia auto atât Calea Victoriei, cât şi Strada Dimitrie Onciul, din Sectorul 2.

Vorbim despre un eveniment prin intermediul căruia autorităţile doresc să transforme artere importante în zone de promenadă, astfel încât pietonii să aibă câştig de cauză în dauna maşinilor.

Evenimente sportive în Bucureşti, în weekendul 5-6 octombrie 

Unul dintre cele mai aşteptate evenimente sportive din acest weekend, din Bucureşti, este meciul de handbal feminin dintre CSM Bucureşti şi Nykobing. Jocul se dispută duminică, 6 octombrie, de la ora 17.00, la Sala Polivalentă şi contează pentru grupele Ligii Campionilor.

De asemenea, sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 11.00, pe Stadionul Arcul de Triumf, din Bucureşti, se joacă meciuri internaţionale de oină între România şi Republica Moldova. Vorbim despre patru meciuri diferite, seniori masculin, senioare feminin, Under 18 feminin şi Under 18 masculin.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Ştiri sociale » Evenimente în Bucureşti, în weekendul 5-6 octombrie. Ce nu trebuie să ratezi