Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O explozie puternică a făcut victime într-un bloc din Galaţi

O explozie ca un cutremur, în această dimineaţă, la Galaţi! Un bloc de garsoniere a fost zguduit de o explozie, provocată de-o acumulare de gaze. 25 de garsoniere au fost aproape distruse şi doi oameni au ajuns la spital răniţi, unul cu arsuri, celălalt lovit de-o uşă.

de Redactia Observator

la 06.12.2013 , 13:21

Panica i-a scos îngroziţi din case pe locatarii blocului. Doar o femeie a rămas prinsă în locuinţa ei şi n-a mai putut fi scoasă de-acolo, decât de pompieri.

Un bărbat abia poate vorbi. Pompierii l-au găsit întins pe jos, aproape inconştient, când au ajuns la garsoniera unde s-a produs deflagraţia.

Explozia a fost atât de puternică, încât uşa de la intrare a fost smulsă din balamale. Omul a fost scos din bloc pe braţe de bărbaţii în uniformă.

Vezi și

Orice atingere îi provoca omului o durere cumplită. Pompierii l-au urcat cu atenţie pe targă şi, imediat, în ambulanţă.

Între timp, un alt bărbat, scos din bloc cu arsuri pe faţă şi pe mâini, primea îngrijiri, într-o altă salvare, iar locuitorii clădirii ieşeau în stare de şoc, în stradă.

Se pare că deflagraţia s-ar fi produs de la gazele emanate de o butelie, când unul dintre proprietarii de la etajul trei a aprins lumina.

Uşi şi geamuri sparte, pereţi scorojiţi, iar pe podele, rămăşiţele dezastrului. Printre cei care-au mai avut putere să vină să vadă prăpădul, s-au strecurat şi agenţii de poliţie.

Au rezultat în jur de 25 de garsoniere afectate, cu nivel mai mare sau mai mic de distrugere. Specialiştii urmează să evalueze starea tehnică a blocului, dar şi pagubele.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » O explozie puternică a făcut victime într-un bloc din Galaţi