Antena Meniu Search
x

Video Familia Regală petrece Crăciunul şi Anul Nou la Săvârşin. Lângă brad a fost aşezată scena Naşterii Domnului, în amintirea reginei Ana

Familia regală va petrece Crăciunul, dar şi Anul Nou, la Săvârşin. Patru dintre fiicele Regelui Mihai şi ale Reginei Ana vor sta la aceeaşi masă pentru prima dată după pandemie. O masă festivă e deja pregătită, cu figurine albe şi crenguţe de brad. Iar din meniul festiv nu va lipsi curcanul, preparat după o reţetă deosebită.

de Redactia Observator

la 24.12.2022, 10:18

Vezi și

Margareta, Custodele Coroanei: În fiecare an este altă temă. În acest an ne-am hotărât să fie mai natural, cu verde şi cu alb. Şi am găsit aceste animăluţe în Elveţia.

Printre ele şi o familie de bufniţe. Mai ales că una dintre ele se află în grădina de la Săvârşin. Iar meniul este pe măsura aranjamentelor, în prim-plan fiind curcanul.

În salonul principal al castelului din Săvârşin a fost împodobit un brad, înalt de 4 metri, care a fost ornat în culori calde, cărămizii.

Lângă brad a fost aşezată scena Naşterii Domnului, în amintirea reginei Ana

Pe acelaşi subiect

Margareta, Custodele Coroanei: Mama noastră a fost catolică. Şi este o tradiţie pe care o avem de când suntem copii.

Reporter: Vă doriţi ceva anume de Crăciun?

Margareta, Custodele Coroanei: Pace! Pace! Ăsta este cel mai important lucru acum.

Oamenii din localitate s-au obişnuit ca membrii familiei să-i viziteze înainte de sărbători. O bătrână şi-a amintit cu lacrimi în ochi de Regele Mihai.

Reporter: Venea și Regele înainte?

Localnică: Venea. Și acum a venit față. Să îi ajute Dumnezeu și tot ce-şi doresc în viață!

Ioan Vodicean, primar Săvârşin: Ne aflăm într-o zonă în care locuiesc familii cu destule nevoi sociale. În fiecare an ne facem simţită prezenţa aici împreună cu Familia Regală.

Cadouri de Craciun au primit şi angajaţii Casei Regale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Familia Regală petrece Crăciunul şi Anul Nou la Săvârşin. Lângă brad a fost aşezată scena Naşterii Domnului, în amintirea reginei Ana