Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O familie din Cluj a ajuns la spital după ce maşina în care se aflau a intrat într-un şanţ de pe marginea dn17

La volan se afla capul familiei când, inexplicabil, la intrare în localitatea Mănăşturel, a ajuns pe contrasens şi s-a răsturnat în şanţ.

de Redactia Observator

la 04.12.2017 , 08:23

La volan se afla capul familiei când, inexplicabil, la intrare în localitatea Mănăşturel, a ajuns pe contrasens şi s-a răsturnat în şanţ. Impactul a fost atât de puternic, încât soţia bărbatului a fost proiectată prin parbriz, în afara autoturismului.

Şoferul şi copilul celor doi, în vârstă de şapte ani, au suferit multiple leziuni. Cei trei au fost transportaţi la Spitalul Municipal Dej, iar acum, sunt în afara oricărui pericol.

Din primele informatii, soferul unui autoturism AUDI care se deplasa impreuna cu sotia  si copilul de aproximativ 7 ani, dinspre Dej spre Reteag, a parasit soseaua si s-a rasturnat in santul de pe partea opusa sensului sau de mers.

Vezi și

In urma impactului, sotia soferului a fost proiectata inafara autoturismului, fiind ranita, iar soferul si fiul lor au ramas in autoturism, fiind de asemenea raniti. In urma apelului la 112, la fata locului s-au deplasat de urgenta doua ambulante dar si politistii.

Cei trei au primit ingrijiri medicale in autosanitare, dupa care au fost transportati la Spitalul Municipal Dej, dar medicii spun ca viata nu le este pusa in pericol.

Urmeaza ca in urma anchetei,  politistii sa stabileasca din ce cauza s-a produs accidentul.

Sincron e dr mariana baciu - SAJ Cluj

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » O familie din Cluj a ajuns la spital după ce maşina în care se aflau a intrat într-un şanţ de pe marginea dn17