Antena Meniu Search
x

Video Felicia Filip și Orchestra Operei Comice pentru Copii

Petrecem timpul împreună cu familia dar ducem dorul evenimentelor pline de culoare care ne făceau sărbătorile magice în anii trecuţi.

de Redactia Observator

la 25.12.2020, 14:55

Vezi și

Pentru a păstra tradiţia vie, la Opera Comică pentru Copii a fost deschisă o "fereastra" virtuală către scena Nașterii lui Iisus Hristos!

Opera Comică pentru copii, deschisă online

Reporter: Suntem într-un cadru de basm, acasă la..nu chiar acasă la Moș Crăciun.

Felicia Filip: Suntem acasă la Opera Comică pentru copii pentru că aici este lumea poveștilor, lumea copilăriei și mereu pe toți cei cu care ne au vizitat i-am rugat și i-am invitat să apeleze la aceea stare ce se numește copilărie. Este foarte important și oriunde ai privi în orice colț, în orice colț, pe orice corp ți-ai pune privirea, ți-ai odihni privirea găsești o poveste, găsești o umbră de poveste de copilărie, de frumos și de casă.

Reporter: Așa am simțit și eu când am intrat, l-am văzut și pe Moș Crăciun. 

Felicia Filip: Sigur și voiam să spun că în aceste momente, în perioada sărbătorilor de iarnă, Moș Crăciun este prezent înainte de 25 decembrie și după 25 decembrie.

Reporter: Doamna Felicia Filip, în această perioada la opera comică pentru copii s-au întâmplat două lucruri extraordinare, din păcate starea nu ne lasă să venim live la un concert, am înregistrat concertul de Crăciun și cel de anul nou .

Felicia Filip: Da este adevărat și fiecare își are povestea lui. Concertul de Crăciun este povestea de Crăciun sau dacă vreți călătoria Moșului din Laponia pană aici,colindul din țările prin care petrece moșul și ajunge cu desagă plină până la Opera Comică ptr copii ori toată această poveste este pusă în viață de artiștii operei comice ptr copii  și sunt oameni absoluți minunați 

Reporter: De la ce oră și unde putem vedea acest concert în mediul online,aveți o aplicație anume?

Felicia Filip: Este vorba de aplicația poveste de crăciun.net și toate evenimentele noastre din primele 3 zile sunt gratuite. Noi va mulțumim și va așteptăm cu toată dragostea să copilarim împreună aici. La mulți ani cu multă fericire, sănătate și toate darurile lumii să vină asupra noastră să vină la noi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Felicia Filip și Orchestra Operei Comice pentru Copii