Antena Meniu Search
x

Femeia din Rucăr filmată de soţ când o umilea era ţinută nespălată şi fără mâncare zile în şir. Bărbatul o bătea dacă îl privea

Femeia din Rucăr filmată de soţ când o umilea era ţinută nespălată şi fără mâncare zile în şir. Bărbatul o bătea dacă îl privea, i-a distrus actele şi o încuia cu zilele în casă.

Femeia din Rucăr filmată de soţ când o umilea era ţinută nespălată şi fără mâncare zile în şir. Bărbatul o bătea dacă îl privea, i-a distrus actele şi o încuia cu zilele în casă.

O tânără de 34 de ani, mama a trei copii, a fost sechestrată şi umilită timp de şase ani de bărbatul pe care l-a cunoscut pe internet şi cu care s-a căsătorit. Femeia era bătută şi înfometată, nu avea acte şi nu avea voie să ia legătura cu familia ei. Chinul a luat sfârşit abia după ce a reuşit să ascundă în sandvişul fetiţei un bilet, pe care l-a citit educatoarea. 

"Mă punea să mă pun în genunchi, să-mi cer iertare pe diverse chestii. Dacă cumva încercam să ridic capul din pământ, eram luată la bătaie.", e mărturia teribilă a femeii. Din 2012, tânăra mamă din Rucăr a trăit în sclavie. Soţul ei i-a distrus actele de identitate şi a sechestrat-o în propria locuinţă, pe care a împânzit-o cu camere de supraveghere. Femeia vorbea la comandă şi ieşea din casă doar însoţită de el. 

"Încuia camera cu cheia şi o punea la gât şi dormeam încuiată în cameră. Stăteam şi nespălată şi nemâncată.", povesteşte încă îngrozită tânăra din Rucăr.

Pe acelaşi subiect

Fără telefon şi izolată de lume, ea a reuşit abia după şase ani sa evadeze. A ascuns un bilet în sandvişul copilului, prin care cerea ajutor. Educatoarea fetiţei l-a găsit şi a alertat Poliţia: "Începutul era aşa: Doamna educatoare, vă rog să mă ajutaţi, să mă salvaţi, sunteţi singura mea salvare. Nu am pe nimeni."

La scenele cumplite asista şi fetiţa de cinci ani. Acum, mama şi fiica au ajuns într-un centru pentru victimele violenţei domestice. Individul este însă liber şi o ameninţă chiar şi acolo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Femeia din Rucăr filmată de soţ când o umilea era ţinută nespălată şi fără mâncare zile în şir. Bărbatul o bătea dacă îl privea