Antena Meniu Search
x

O femeie din Vaslui a ars de vie după ce şi-a dat foc, sătulă de certurile din casă. Obişnuia să bea, iar soţul îi făcea reproşuri zilnici

O femeie de 46 de ani din Vaslui şi-a dat foc, dupa ce nu a mai suportat scandalurile cu soţul

O femeie din Vaslui a ajuns la spital cu arsuri foarte grave, după ce şi-a dat foc, sătulă de scandalurile din familie

O femeie de 46 de ani din localitatea Berezeni, judeţul Vaslui a vrut să îşi pună capăt zilelor, dându-şi foc. Aceasta a ajuns la spital, cu răni foarte grave pe o suprafaţă considerabilă din corp.

Femeia, într-o încercare disperată de a se sinucide, şi-a turnat pe corp o substanţă inflamabilă, după care şi-a dat foc. Apropiaţii familiei povestesc că femeia obişnuia să bea, lucru ce ducea de multe ori la certuri cu soţul. 

Reproşurile fiind din ce în ce mai dese, cel mai probabil aceasta nu a mai făcut faţă tensiunii din familie şi a recurs la gestul extrem.

Imediat după ce femeia şi-a dat foc, soţul acesteia a ieşit în stradă şi le-a spus tuturor ce făcuse. Victima a ajuns la spital cu răni pe o suprafaţă însemnată din corp.

Urmează ca o anchetă a poliţiştilor să stabilească cu exactitate circumstanţele în care victima a recurs la acest gest. 

Sursă: vremeanoua.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » O femeie din Vaslui a ars de vie după ce şi-a dat foc, sătulă de certurile din casă. Obişnuia să bea, iar soţul îi făcea reproşuri zilnici