Antena Meniu Search
x

Fitness pe tocuri

A apărut un nou tip de fitness! Este foarte clar că, atunci când vine vorba despre exerciţii sportive, imaginaţia umană nu are limite.

Vezi și

A apărut un nou tip de fitness! Este foarte clar că, atunci când vine vorba despre exerciţii sportive, imaginaţia umană nu are limite. Un nou tip de fitness face furori în Statele Unite şi în Marea Britanie: fitness-ul pe tocuri.

Celebritatea noului stil de antrenament i se datorează Victoriei Beckham, care a declarat că este metoda ideală de a-ţi tonifia partea inferioară a corpului. Şi ce femeie nu şi-ar dori să aibă un posterior ferm, un abdomen plat şi nişte picioare cu musculatură definită?

Însă fitness-ul pe tocuri este simplu doar la nivel teoretic. Când este vorba să-l punem în practică, situaţia se schimbă la 180 de grade. Ca să nu fie necesară "adunarea de pe jos", trebuie ca practicantele acestui sport să respecte câteva reguli.

De exemplu, să poarte pantofi cu toc de maximum 6 centrimetri. De asemenea, tocurile nu trebuie să fie foarte subţiri, pentru că datoria lor este să confere multă stabilitate. dacă apelăm la fitness-ul clasic, vom munci o eternitate pentru a obţine picioarele pe care le visăm.

Desigur, înainte de a începe să ne antrenăm pe tocuri, e bine să consultăm un ortoped, ca să vedem dacă nu cumva avem probleme neştiute la coloană, la şolduri, genunchi sau glezne. Dar şi dacă primim undă verde, tot e bine să mergem periodic la consult.

Şi mai au ceva: un echilibru perfect al corpului. Nu e ceva care se obţine uşor. Pentru că, spun instructorii de peste Ocean, rezultatele încep să se vadă doar dacă te antrenezi de trei ori pe săptămână. Timp de mai multe luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Fitness pe tocuri